Loading...
Organisation of the Future 2017-06-02T13:40:40+00:00

Project Description

Imagining the Organisation of the Future

Advies en partnership voor organisaties

 

Het concept achter Organisation Of The Future ontstond in onze CEO-council, die al enkele jaren op geregelde basis samenkomt op basis van verbinding en uitwisseling. Over werk en leven, nu en in de toekomst. Zo ontstond het idee om samen met anderen op zoek te gaan naar nieuwe manieren om groei, duurzaamheid en welzijn te ondersteunen: voor elk individu, elke organisatie én de hele samenleving.

Op 20 april deden we dit met gelijkgezinde organisaties en bedrijven tijdens een besloten event voor een 120-tal Belgische ondernemers en leiders van organisaties: Imagining The Organisation Of The Future. Via inspiratiessessies en getuigenissen deelden we ervaringen en riepen we vragen op die ons helpen verdere stappen te zetten richting de organisatie van de toekomst.

De initiatiefnemers voor Imagining the Organisation of the Future zijn Wouter Torfs, Toon Bossuyt, Joost Callens, Frans Colruyt, Bart Claes, Mathi Gijbels, Choco en Quinx.

De authentieke kwetsbaarheid, onderlinge verbinding en gemeenschappelijke drive om écht te groeien, maakten dat deze dag bleef nazinderen en om een opvolging vraagt.

Impressie 20-4-2017 :
Imagining the organisation of the future

X