Loading...
Vrouwen en Leiderschap 2017-09-28T13:51:00+00:00

Project Description

Vrouwen en Leiderschap

Een programma voor organisaties en particulieren

Deze retraite is voor vrouwen, of je nu formeel een leiderschapsrol vervult of niet. Vrouwelijk leiderschap gaat over wie je ten diepste bent als vrouw en hoe je dat de wereld in wilt brengen. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

Er bestaan vele beelden over wie en hoe we als vrouw en vrouwelijk leider behoren te zijn. In deze retraite gaan we die beelden onderzoeken, aan de kaak stellen en van daaruit onze unieke kracht en eigenheid (her)ontdekken en inzetten.

In een groep van vrouwen vind je herkenning, ondersteuning, uitdaging en bedding van waaruit je je plek als vrouw voller in kunt nemen. Jouw unieke vrouwelijk kwaliteiten worden bekrachtigd en dat wat in de schaduw is gebleven wordt belicht. Dit alles helpt je om je leiderschap met meer impact in te gaan zetten.

Belangrijk is welk verhaal jij te brengen hebt en hoe jij jouw leiderschap vorm kunt geven. Wat je daarin te doen staat binnen jezelf, je familie, je organisatie en de wereld waarin je leeft.

Inhoud en aanpak

We werken ervaringsgericht met biografie, systemisch werk, lichaam, energie, stilte, natuur, intuïtie en community. Alle aspecten van wie we zijn als vrouw onderzoeken we, om uiteindelijk ons eigen, nieuwe verhaal te vertellen over ons vrouw-zijn in de wereld.

Aan de hand van archetypische en persoonlijke verhalen van vrouwen over hun kwaliteiten en worstelingen gaat iedereen opnieuw invulling geven aan haar eigen verhaal. We beginnen met het eerste scheppingsverhaal over Liltih en Eva, waarin de polariteiten tussen kracht en kwetsbaarheid, onafhankelijkheid en ontvankelijkheid, daadkracht en overgave naar voren komen.

Lees ons blog over dit programma

“”We never know how high we are.
Till we are called to rise;
And then, if we are true to plan,
Our statures touch the skies.”         Emily Dickinson

Wat leer je?

 • Je krijgt inzicht in eigen beeldvorming en patronen in relatie tot je vrouw zijn, je vrouwelijkheid en je leiderschap.
 • Je maakt contact met je unieke kwaliteiten en hetgeen jou inspireert.
 • Het ontdekken van diepere bronnen en waarden van waaruit ‘jouw’ leiderschap gevoed wordt.
 • Je krijgt inzicht in hoe jij jouw vrouwelijk leiderschap wilt inzetten.
 • N.a.v. de inzichten zet je effectief stappen en wordt je impact groter.​
 • Je leert je angsten en twijfels onder ogen zien en nieuwe uitdagingen aan te gaan.
 • Je krijgt zicht op helpende en belemmerende mechanismen in organisaties en hoe daarmee om te gaan.
 • ​Je wordt onderdeel van een internationale vrouwen community en bouwt aan betekenisvolle relaties.

Voor wie?

Vrouwen die zowel op professioneel als persoonlijk vlak hun vrouwelijke energie, kracht en leiderschap willen onderzoeken en verder ontwikkelen.

Trainers

Celeste Neelen –  Anja Hueber

Voor info/ aanmelden mail celeste@quinx.org of anja@quinx.org

Locatie

Artisa retraite centrum in Epidavris, Griekenland

Tarief

Getuigenissen

 • “Vrouwen en leiderschap… een reis en ontmoeting tussen vrouwen, ver weg van thuis op een prachtige natuurlijke plaats… We zijn allemaal zo verschillend en toch zijn we gelijk en verbonden met elkaar. Deze week van werken aan jezelf en genieten brengt je zoveel dat het haast onmogelijk is te bedenken hoe het voorheen was… Ik raad dit aan aan elke vrouw.” Joyce
 • ‘Vrouwen en Leiderschap heeft mij nieuwe energie, enthousiasme en een goede portie zelfvertrouwen gebracht. Ik vond de werkwijze en opzet zeer goed.’ Catherine M.
 • ‘Het heeft me veel emotie, verbinding, inzichten, diepe connectie en ook fun gebracht. Met de opgedane inzichten kan ik aan de slag met meer vertrouwen.’ Veronique P.
X