Evelien Torfs

Toen ik op mijn 23 deelnam aan het Leading By Being traject, dacht ik: “Hoe fantastisch moet het zijn om dit als job te doen!” Nu, 8 jaar later, ben ik heel blij om als freelancer samen te werken met Quinx.

Vanuit mijn passie voor leren en groei, wil ik mensen begeleiden op hun ontdekkingstocht naar meer vrijheid. Naar meer ruimte om echt zichzelf te zijn.
Ik wil mensen ondersteunen om de uitdagingen die daarbij horen aan te gaan. Om de moed te vinden niet weg te vluchten maar te kijken naar wat zich aandient. En van daaruit echt te kiezen voor wat dienend is en los te laten wat dat niet is.

Ik wil mensen aanmoedigen om volledig aanwezig te zijn bij elk moment. Om vol liefde en vol vertrouwen in het leven te staan. En het leven te vieren in harmonie met alles en iedereen.

Het belang van persoonlijke ontwikkeling voor bedrijven, leerde ik van dichtbij kennen in ons familiebedrijf, Schoenen Torfs.
Ik zie daar (en op andere plaatsen) de onschatbare waarde van investeren in de persoonlijke groei van mensen als basis voor de duurzame groei van een bedrijf.

De voorbije 8 jaar heb ik met gezinnen gewerkt. Sinds kort werk ik ook met teams in organisaties.

Ik hou ervan om stilte, ruimte, beweging, inspiratie en plezier te brengen in het werk dat ik doe.  Rust, empathie, integriteit en helderheid kenmerken mijn begeleidingsstijl.

Opleiding

  • Master Pedagogische Wetenschappen – KuLeuven
  • Coachingsopleiding – Coaching&Co
  • Bemiddelingsopleiding – Mediv
  • Leading By Being
  • Professionele vorming Mindfulness – Edel Maex
  • Art of Facilitation

Linked-in profiel