De Magie van Stilte.

In ons dagelijks leven worden we vaak overweldigd door de constante stroom van prikkels en eisen. Door stil te staan en stil te worden, creëren we ruimte voor innerlijke rust en helderheid. Hier, te midden van de rustgevende natuur van Le Marche, kunnen we afstand nemen van de gebruikelijke patronen en automatismen die ons leiden. Het is een uitnodiging om dieper te voelen en te ontdekken wat er werkelijk in ons leeft en geleefd wil worden.


 
De betoverende omgeving van La Terra Saggia zal fungeren als een natuurlijk decor voor onze reis naar binnen. Denk aan uitgestrekte heuvels, kronkelende paden door weelderige bossen en de stilte van afgelegen plekjes waar je alleen het geluid van de wind en de vogels hoort. In deze serene omgeving zul je de kans hebben om de stilte te omarmen en te ervaren hoe het je naar een ruimere plek in jezelf leidt.
 
Vanuit deze ruimere plek zullen we samen antwoorden vinden op de uitdagingen van ons dagelijks leven. Zonder de ruis van de buitenwereld, kunnen we luisteren naar onze eigen innerlijke stem en van daaruit nieuwe, bewuste keuze’s maken. Vanuit helderheid, authenticiteit en veerkracht.
 
Deze retraite biedt begeleide meditaties, lichaamswerk, stilte wandelingen, reflectie- en coachings momenten, om je te ondersteunen in het ontwikkelen van een dieper begrip van jezelf en het ontdekken van nieuwe perspectieven.

Voor wie

Deze week is :
* Voor iedereen die meer ruimte en kalmte wil ervaren in zichzelf.
* Voor die mensen, die vanuit hun diepste essentie en diepste ‘weten’ willen leven en /of leiding willen geven.
* Voor hen die willen leren ontspannen in het “niet’ weten, te leren vertrouwen, voorbij angst en spanning.
* Voor diegenen die willen leren luisteren naar signalen van het eigen lichaam en daar zorg voor willen leren dragen.
* Voor iedereen die wil blijven staan in de stormen en waan van alledag en een krachtige, ruimere bron van kalmte en bewustzijn in zichzelf wil kunnen aanboren.

Begeleiding

Deze retraite wordt begeleid door twee ervaren ‘stilte’ facilitators : Anja Hueber en Wouter Torfs. Samen met de deelnemers zullen zij de stilte verkennen als een bron van bezieling. Zij bieden hun ervaring en kunde aan, en dragen er zorg voor dat iedereen hernieuwde inspiratie, kracht, gevoeligheid en focus mee terug neemt naar huis. Om aan te wenden voor zichzelf, voor de ander, en voor een betere, mooiere wereld.

.
Heb je inhoudelijke vragen stuur anja@quinx.org een mail.