fbpx

La Terra Saggia Stilte Retraite

De Stilte is mijn muze

Zij inspireert
Zij ontroert
Verzacht
Mij

De Stilte is mijn muze

Ruimte
Schoonheid en Liefde
Toont zij
Mij

De Stilte is mijn muze

Ik vergeet haar soms,
Maar Zij
Zij is er
Altijd

Anja Hueber, mei 2022

Onze plek in Italië, La Terra Saggia nodigt uit voor stilteweken. Na alle verbouwingen zijn we er klaar voor. In juni 2023 faciliteren we een week om met een groep mensen de stilte in gaan.

Stilteweek

Programma

We beginnen elke dag met een yoga en stilte sessie. Er zijn dagelijks meditaties en/of stilte wandelingen en is er de mogelijkheid om creatief bezig te zijn in de keuken, in de tuin of in het atelier. Er wordt heerlijk, vegetarisch gekookt.

De stilte stelt ons in staat alles op een veel intensere manier te ervaren, de schoonheid van de natuur, het overheerlijke eten, onze eigen innerlijke wereld.

Die momenten komen niet vanzelf : eenvoudig is het niet, de stilte omarmen. Wij komen ook elke keer onze onrust tegen, in ons hoofd, in ons lichaam. En momenten van verveling, van pijn, van verdriet en van eenzaamheid. Illusies, structuren, vanzelfsprekendheden vallen weg en we hebben geen houvast meer. Teruggeworpen op onszelf en de natuur om ons heen.
En dan is het alsof de zon doorbreekt, water gaat stromen, de wereld gaat zingen…terwijl we mee-zingen. Kleuren zijn mooier, smaken en geuren intenser, sensaties voelen als een streling. En in ons hart is plaats voor alles wat er is. Precies zo.

De meditaties en wandelingen zijn er ter ondersteuning. En mocht je nood hebben om iets van je proces te delen is daar elke dag, op een vast tijdstip, met een van ons gelegenheid voor.
Je zult tools aangereikt krijgen om die stille ruimte, altijd aanwezig, hoe druk het ook is rondom je, altijd weer terug te vinden.

Voor wie

Deze retraite is voor iedereen toegankelijk, met en zonder ervaring. Voor iedereen die behoefte heeft om de stilte te ontdekken.

Locatie

Terra Saggia biedt een oase aan rust en stilte, aan schitterende natuur en magische ruimte.

Inschrijving

Gebruik ons inschrijvingsformulier onderaan de pagina om je plek te reserveren. Wil je meer info stuur dan een mail naar anja@quinx.org of celeste@quinx.org

“ Dit is een sanatorium voor de Ziel “

Anneke A. kunstenaar

Praktisch

Tarief
Begeleiding

€ 1.075,- incl. programma, accommodatie en full board.
Voor bedrijven excl. btw

Accommodatie
La Terra Saggia In Le Marche, Italië
Data en locatie

 

 

Bagno di Pitino
62027 San Severino Marche

Schrijf je in voor dit programma

  Quinx België

  Leopoldstraat 40 bus 3
  2550 Kontich
  +32 495 51 78 99

  Quinx Nederland

  Valklaan 33
  5272 RX Sint-Michielsgestel
  +31 64 18 18 625