fbpx

Stilte en leiderschap

De vele impulsen die je elke dag te verwerken krijgt, maken het je moeilijk om op tijd stil te staan, om te weten welke stem je wel of niet moet volgen, om essentie van bijzaak te onderscheiden. In een reeks van vier dagen leer je stilte te herkennen en omarmen in je dagelijkse leven – als mens en als leider.

In Stilte en leiderschap ervaar jij hoe je stilte (opnieuw) kan integreren in je werk en leven, om jezelf en je omgeving beter te sturen. Tijdens dit programma oefen je in het kijken en luisteren naar externe prikkels, zonder ze te volgen. Je leert belangrijke prikkels van minder belangrijke te onderscheiden en werkt aan je emotionele stabiliteit. Je leert richting geven vanuit rust en luciditeit in plaats van onrust en dwangmatigheid en verkent diepere bronnen van waaruit echt, authentiek leiderschap kan voortvloeien. En je leert in contact te gaan met anderen zonder je eigen autonomie te verliezen of de autonomie van de ander te bedreigen.


Stilte, luisteren en beweging, dat is leiderschap. Dit programma is bedoeld voor al wie zijn of haar leven of dat van anderen richting wil geven.

Benieuwd? Meer weten? Klik op deze pdf.

Heb je inhoudelijke vragen stuur anja@quinx.org een mail.

‘Een van de beste opleidingen omtrent persoonlijke ontwikkeling die ik al gevolgd heb. Strakke structuur, helder kader en een duidelijk doel maakten dat ik steeds verlangde naar meer van dat. Zelfs al betekent dit dat je als persoon jezelf ongelooflijk aan het stretchen bent. Met plezier gedaan en deugddoend. Ik zal ongetwijfeld de aangereikte kennis in praktijk gebruiken, zowel professioneel als privé. Ik kijk nu al uit naar de vervolgsessie’

Jan Lievens, Durabrik

Praktisch

Tarief
Begeleiding

€ 2360,-  inclusief alle maaltijden en accommodatie.
Prijs exclusief btw.

 

Data en locatie

Data 2023 volgen nog

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625