fbpx

The Art of Facilitation

Traditioneel leiderschap, met focus op richtlijnen geven en de controle bewaren, is voorbijgestreefd. De toekomst vraagt om meer facilitators, mensen die verandering teweegbrengen, die aansturen op leren en groeien. In The Art of Facilitation ga je op zoek naar de facilitator in jezelf en ontwikkel je een authentieke, mensgerichte leiderschapsstijl.

Sinds onze start vijfentwintig jaar geleden verkennen steeds meer mensen de wereld van zelfontplooiing en transformatief leren, in groep, in team, tijdens een-op-eensessies, of alleen in de intimiteit van hun eigen woonkamer. En laat net dat onze expertise als ervaren coaches zijn. Maar hoe kan je groei stimuleren? (Zelf)ontplooiing faciliteren is meer een kunst dan een techniek. Met the Art of Facilitation reiken we managers, trainers en facilitators manieren aan om anderen te motiveren en ze richting te geven in hun werk en leven, kortom: om een leiderschapsstijl te ontwikkelen die succes en creativiteit in de hand werkt.

Dit programma geeft je meer inzicht in je sterktes en zwaktes als facilitator en introduceert je in een netwerk van gelijkgezinden. Voor managers die hun rol willen verbreden en verdiepen, voor facilitators die hun capaciteiten willen aanscherpen en voor hen die getuigen van groot potentieel en beschouwd worden als de leiders van morgen.

Voor meer info over het programma bekijk onze pdf. Je kunt ook een mail sturen naar james@quinx.org.
Gratis info-avond op 6 oktober, Palmenlaan 12, Antwerpen. Klik hier.

‘Deze training heeft mij in mijn “zijn” veranderd, of beter gezegd: meer bij mezelf gebracht. Door het volgen van deze training sta ik rustiger, authentieker in mijn job. De trainers beschikken over een bijzonder vermogen om de groep en de individuele deelnemers te laten groeien’

Lynn C.

Praktisch

Tarief
Begeleiding

€ 3990,- *
inclusief alle maaltijden en accommodatie
*Prijs exclusief btw.

Data en locatie

Inhoudelijke info : james@quinx.org
Aanmelding : info@takingwing.net

Locatie
Module 1 : Centre for life and learning, Saint Blancard, France
Module 2 : Domein Martinus, Halle-Zoersel
Intervisiedag: Domein Martinus, Halle-Zoersel


Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625