fbpx

Time-out in Italië

Te midden van de glooiende heuvels van Le Marche nodigen wij je uit voor een diepgaande reis van zelfontdekking, acceptatie en innerlijke vrijheid. Door een week in een inspirerende omgeving te zijn, weg van werk en gezin, van e-mails en belemmerende gewoonten, geef je jezelf de kans om te re-setten en om jezelf op te laden met nieuwe inspiratie en energie.
 La Terra Saggia is meer dan een retraitecentrum; het is een toevluchtsoord voor de ziel en creativiteit en een bakermat van wijsheid.

Het omarmen van de dageraad

Elke ochtend begint met een wake-up-sessie met yoga en meditatie. Na een smakelijk ontbijt komen we samen voor een groepssessie aan de hand van een specifiek thema. Onze begeleide groepssessies vloeien naadloos samen, waarbij lichaamswerk, reflectief schrijven, meditatie en ervaringsgerichte oefeningen worden verweven tot een tapijt van zelfonderzoek. Samen omarmen we het huidige moment en beginnen we aan een pad van zelfbewustzijn en acceptatie voor onszelf en elkaar.


Middag Vrijheid

Na een heerlijke en gezonde lunch kun je van de middag genieten. Of je nu de voorkeur geeft aan momenten van rust, ontspannen wandelingen in de natuur, verfrissende zwempartijen, zinvolle verbindingen met mededeelnemers, of gewoon genieten van de zalige stilte, La Terra Saggia biedt je de ruimte om je retraite-ervaring op maat te maken.

Individuele coaching en opstellingswerk

Wij begrijpen dat persoonlijke groei een unieke reis is en daarom bieden wij individuele coachingsessies aan. Ze bieden je een veilige ruimte waarin je kunt navigeren en je authentieke zelf kunt omarmen. Ontrafel de lagen, laat los wat je niet meer dient, en stap in de vrijheid van het zijn.

Wandelen in de omliggende bergen

Op sommige dagen rijden we naar de omliggende bergen en maken we een langere wandeling, waarbij het gefluister van de natuur je naar je innerlijke wijsheid leidt.

Voor het diner

Voor het diner komen we weer samen voor een actieve meditatie of genieten we van activiteiten afgestemd op de behoeften van de groep.

Vegetarische culinaire hoogstandjes

Voeding voor lichaam en ziel. Geniet van de rijkdom van de natuur met onze gezonde vegetarische keuken. Elke maaltijd is een viering van smaken, heilzaam voor lichaam en geest. Geniet van het samenzijn tijdens een heerlijke maaltijd, waarbij verhalen gedeeld worden en plezier kan ontstaan.

Wat kan je verwachten?

– een inspirerend kader
– uit je dagelijkse routine stappen
– je creativiteit en visie aanboren
– een reset van je geest | hart | lichaam
– kijken met frisse ogen, openstaan voor nieuwe perspectieven
– aanwijzingen om te helpen de UIT-knop te vinden
– meer energie en innerlijke rust
– één op één coaching
– natuur trektochten
– integratie van je inzichten in dagelijkse leven

Opbouw van de week

De meeste dagen hebben een vaste structuur. Sommige dagen zijn we veel in de natuur en hebben een afwijkend ritme.

7u30 Eenvoudige yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie
8u30
Ontbijt
10u tot 12u30 Sessie 1 :  
Programma o.a. emotioneel lichaamswerk, schrijfopdrachten, bewustwordingsoefeningen, dans etc.
12u45 tot 13u45
Lunch
13u45 tot 17u30
Eigen tijd voor rust, wandelen, zwemmen, contact met groepsgenoten of juist stilte en om beurten 1 uur individuele coaching.
17u30 tot 18.30u Sessie 2 :
Actieve meditatie of dat wat nodig is
19u30 tot 20u30
Diner
20u45 Open avond of Rustgevende avondsessie

Voor iedereen:

–  die verlangt naar meer balans en levenskwaliteit
–  die bewust in het leven wil staan
–  die zijn/haar ongewenste patronen eens wil aanpakken
–  die er tussenuit wil en daar een betekenisvolle tijd van wil maken
–  die van de sneltrein wil stappen en open staat om te ontdekken

Begeleiding

Celeste Neelen en Misja Goossens begeleiden deze retraite samen. Ze vullen elkaar goed aan, weten een veilige sfeer te creëren en dagen je tegelijkertijd uit om die volgende moedige stap te zetten. Ze werken vanuit een holistische en systemische benadering, waarbij het lichaam, het gevoel, de geest en het spirituele aan bod komen.

Twijfel je of dit programma iets voor jou is?  Vraag dan een korte intake aan.  Neem contact met ons op door te mailen of bel Celeste +31(0)611387147.

Data: 02 juni – 08 juni 2024

2 juni is aanreisdag. Het programma start in de avond. Er is een mogelijkheid om een dag langer te blijven en 09 juni te vertrekken. Kosten voor extra dag, inclusief alle maaltijden en faciliteiten is € 105,-.

Locatie

We verblijven op onze prachtige locatie, La Terra Saggia, in Le Marche in Italië. Een magnifieke, rustgevende plek, ideaal voor deze retraite. Iedereen heeft een prive-kamer. De tuin nodigt uit tot heerlijk verblijf in de natuur.

Info – aanmelding

Voor meer info: mail ons of maak een bel afspraak met Celeste 0611387147

Getuigenissen

De ervaring om op zo’n mooie locatie in het buitenland, zo dicht bij de natuur een paar dagen na elkaar te werken aan jezelf is subliem. De oefeningen tijdens deze time-out hebben rust en openheid gebracht. De coaching gesprekken hebben me geraakt en waren zeer effectief. De begeleiding was erg goed. De twee begeleiders vullen elkaar zeer goed aan waardoor de sfeer relax was en de timing flexibel.
Els ’t K.

‘ Ik wist niet goed wat te verwachten. Na een zwaar jaar had ik enorme behoefte aan een time-out. Het overtrof mijn verwachtingen. Ik heb nog nooit zoveel openheid en liefde ervaren. Ik ga helemaal opgeladen naar huis.’ Jeanette H.

‘Deze week heeft me meer vertrouwen in mezelf gebracht. Het heeft ervoor gezorgd dat ik m’n weg terugvond. De begeleiding vond ik zeer sterk, zeer professioneel, enorm in balans en met een zeer warm hart! Het is een ongelofelijke aanrader. De locatie is een godsgeschenk!‘ Nele D.

‘Bij terugkomst kreeg ik de feedback dat ik veel meer open was en er iets in mijn uitstraling was veranderd. Laat dat nou net een van de dingen zijn die ik graag wilde bereiken…’ Ann V.

‘Dit was op dit moment het beste wat me kon overkomen.’ Anja P.

‘Voor mij een topweek. Een welkome en broodnodige ‘pauze’ in een omgeving die niet fijner had kunnen zijn.. Ik zou het zo weer opnieuw doen.’ Afrom B.

'Deze week heeft me meer vertrouwen in mezelf gebracht. Het heeft ervoor gezorgd dat ik m’n weg terugvond. De begeleiding vond ik zeer sterk, zeer professioneel, enorm in balans en met een zeer warm hart! Het is een ongelofelijke aanrader. De locatie is een godsgeschenk!'

Nele D.

Praktisch

Tarief
Begeleiding

€ 1.490,-  inclusief programma, begeleiding, excursie, accommodatie, alle maaltijden, koffie, thee snacks, exclusief reis naar het verblijf.

* Prijs exclusief btw voor zakelijke klanten. 

Accommodatie
La Terra Saggia in Le Marche in Italië
Cotrada Bagno di Pitino,
62027 San Severino
Data en locatie

2024
02 – 08 juni 2024
01 juni is aanreisdag en 08 juni vertrekdag. Er is mogelijkheid om 1 dag bij te boeken.

Locatie : La Terra Saggia, Pitino, Italïe

Mail ons voor meer info.

Schrijf je in voor dit programma

  Quinx België

  Leopoldstraat 40 bus 3
  2550 Kontich
  +32 495 51 78 99

  Casa Cato (coachingruimte Mechelen)
  Frederik de Merodestraat 26
  2800 Mechelen

  Quinx Nederland

  Valklaan 33
  5272 RX Sint-Michielsgestel
  +31 64 18 18 625