Project omschrijving

Consultancy

Advies en partnership voor organisaties

We ondersteunen organisaties die zich willen voorbereiden op de toekomst, door binnen de organisatie een klimaat en een draagvlak te creëren waar leren even belangrijk is als resultaat leveren. Om dit te verwezenlijken helpen we organisaties om de volgende bouwstenen te ontwikkelen:

Evolutionary purpose: een reden van bestaan die betekenis geeft, die zich verbindt met elke mens in de organisatie én met de wereld. Het zijn deze diepere intenties die ook de fundamentele passie en gedrevenheid van mensen aanspreken.

Authentic self: de grens tussen wie je thuis bent en wie je op het werk bent vervaagt, elk individu is bereid hoofd-hart-intuitie in te brengen op de werkvloer en zichzelf te blijven ontwikkelen.

Empowered teams: veerkrachtige teams die de moed hebben om open en kwetsbaar te communiceren met elkaar, die zelf beslissingen kunnen en durven nemen en zelf de verantwoordelijkheid dragen voor de kwaliteit van hun werk.

True partnerships: met externe partners en aandeelhouders een netwerk van duurzame relaties uitbouwen.

We richten ons op bedrijven die de oprechte ambitie hebben om de combinatie van people – planet – profit – pleasure centraal te stellen en die bereid zijn met open vizier een toekomst die onzeker is tegemoet te treden.

Info – intake gesprek

Voor een vrijblijvend intake gesprek of meer informatie kun je contact opnemen met
James Bampfield of  Yannick Lierman