Project Description

Deep dive – voor transities

Een programma voor organisaties en particulieren

Deep dive  is persoonlijke coaching in fasen van transities.
Transities zijn fasen in je leven waarin het bekende je geen voldoening meer geeft en je voelt dat je klaar bent voor iets nieuws.
#tijd en ruimte #nature based  #de nieuwe leider  #persoonlijke zoektocht  #persoonlijke ontwikkeling

Inhoud en aanpak

  • stil staan
  • stil worden
  • je visionaire en creatieve kanten aanspreken
  • je levensvreugde laten stromen
  • een transitie waar je in zit laten begeleiden en laten voltrekken

Vertragen en dieper kijken

Stilte, persoonlijke coaching, opstellingen, lichaamswerk en wandelingen zijn de ingrediënten voor een Deep Dive.
Dit proces, de sleutel van dit programma, is een vorm die heel passend is voor deze doelgroep. Traditionele vormen van coaching kunnen vaak het verantwoordelijkheidsgevoel en de ingeslepen patronen van succes, drive en snelheid niet uitschakelen.

Weg van alles

De leider of founder wordt een aantal dagen in afzondering begeleid, weg van de dagelijkse drukte en verwachtingspatronen. In een mooie, inspirerende omgeving, waar ruimte gecreëerd wordt om weer contact te maken met zichzelf en met de roep van de ziel. In deze context is er ervaren begeleiding, die onverdeeld aandacht helpt brengen naar wat zich wil manifesteren. De leider en de begeleider werken samen om toegang te krijgen tot een veel dieper veld van wijsheid en intelligentie, dan in het “normale” leven toegankelijk is. Dank zij deze vorm (waarin tijd en ruimte geen obstakels zijn) kan de begeleider alle mogelijke werkvormen inzetten om het proces te verdiepen en uit te klaren.

“There’s a crack in everything. That’s where the light comes in.”  Leonard Cohen

Voor wie?

Deep dive is voor leiders in transitie.
De reden dat wij de transitie van founders en leiders, speciale aandacht willen geven is omdat deze mensen een extra verantwoordelijkheid dragen en meestal een bijzondere missie nastreven. Veranderingen en beslissingen die zij nemen, raken meestal veel mensen. De diepte van de transitie reflecteert de impact van hun beslissingen.

Trainer

Micky Masset

Locatie

Op inspirerende plekken in België, Sinaï-woestijn en Griekenland.