Project omschrijving

Eerst Zijn dan Dans

Een programma voor particulieren

Fysiek, emotioneel en spiritueel opladen in een creatieve en warme community.
De Eerst Zijn dan Dans workshops zijn uitgelezen momenten om op een korte, krachtige manier te herbronnen en je te verbinden met jezelf en met anderen.

Volgende Eerst Zijn dan Dans is ONLNE op 21 maart 2020

Wat een vreemde en overrompelende tijd.  We zijn nog aan het laten binnenkomen wat er allemaal gebeurt en welke impact dit op de verschillende aspecten van ons leven heeft.
Fysieke afstand hoeft geen sociale afstand te betekenen.  Zou het ons samen lukken om deze tijd juist met MEER verbinding door te komen?  Zou het ons lukken om onszelf collectief heruit te vinden op verschillende vlakken?  De ellende is groot – laten we kijken of we er samen betekenis aan kunnen geven, zodat HOOP en VERBINDING, de angst en het lijden kunnen overstijgen.

RUIMTE is het thema van Eerst Zijn dan Dans.   Tijdens de lock down wordt onze fysieke ruimte beperkt, maar vinden velen van ons ineens een ander soort ruimte.  Ruimte om te ZIJN met wat is.  Ruimte voor je eigen verdieping.  Ruimte voor inspiratie.  Tenzij je bij de doelgroep van de essentiële beroepen hoort en nu nog harder moet werken onder moeilijke omstandigheden.  Of tot de mensen die zich als vrijwilliger nuttig kunnen maken. Of tot degene die thuis aan het werk is met kinderen om zich heen.   Dan is je ruimte in tijd beperkt, maar heb je het misschien wel heel erg nodig om even bij jezelf te kunnen komen in de schoot van een warme community.

Op zaterdag 21 maart is onze eerste ONLINE EZDDANS van 16u tot 17u15 (ongeveer).  Wil je erbij zijn dan sturen we een ZOOMLINK (video meeting) en een aantal instructies om optimaal voorbereid te zijn voor deze sessie.  Stuur dan even een mailtje naar: info@quinx.org

PROGRAMMA

Thema: SPACIOUS  –  RUIMTE

Hoeveel ruimte is er in jou?
Hoeveel ruimte is er in je leven?

Online sessie op zaterdag 21 Maart ruimte maken – in je lijf, in je hoofd, in je hart.

16.00u – 17.15u : Online Workshop  We beginnen graag op tijd 

“Als ik dans ademt mijn lichaam,
als ik adem danst mijn ziel.”

Voor wie?

Voor iedereen die wil herbronnen, die wil bewegen en dansen, in stilte wil zitten en contact maken met dat wat er is.

Begeleiding

Micky Masset – James Bampfield

Locatie

Heerlijkckyt, Geetbets, België

Tarief

€ 80,- Middagworkshop, maaltijd, dansfeest, incl. drankjes  

€ 20,- Voor alleen Dansfeest, incl, drankjes

Om ook na EZDDans heerlijk te ontspannen is het mogelijk een overnachting te boeken op de Heerlijckyt. Daarvoor boek je rechtstreeks een kamer op de Heerlijckyt door een mail te sturen naar  info@heerlijckyt.org. Aangezien het aantal kamers beperkt is raden we je aan niet te lang te wachten met reserveren.

Tarieven zijn:
Overnachting in een tweepersoonskamer + ontbijt: € 61,48 incl btw
Overnachting in een meerpersoonskamer + ontbijt € 47,70 incl btw
Overnachting in een eenpersoonskamer + ontbijt:  € 99,64 incl btw

Getuigenissen

  • Ik wil jullie bedanken voor de supermooie EZDDans. De workshop in de namiddag heeft me heel erg geraakt. Het werk dat jullie doen is toch iets zeldzaams en mooi! Ann R.