Project omschrijving

Familieopstellingen

Een programma voor particulieren en organisiaties

Zijn er thema’s, problemen die steeds terugkomen in je leven? Ben je klaar om te onderzoeken op welke manier deze onbewust verbonden zijn met je familiesysteem? Een familieopstelling brengt niet alleen inzicht, maar ook heling.  Het is een diepe en effectieve manier om met het onbewuste te werken.

Methodiek

De methode van “familieopstellingen” werd ontwikkeld door Bert Hellinger en is een vaste waarde in systeemtherapie en werkt heel aanvullend op andere therapien . Veel problemen zijn, zonder dat je je er misschien ten volle bewust van bent, gerelateerd aan je positie in je familie van oorsprong en aan dingen die je ouders en voorouders hebben meegemaakt.
De hamvraag bij familieopstellingen is : Hoe kan je loyaal zijn aan je familie en toch je rugzak legen om vrijer en voller in het leven te staan?

“Wat uit liefde gebeurt en uit liefde in stand gehouden wordt, kan ook alleen door liefde worden opgelost.” Bert Hellinger

Individuele opstelling

Na een voorgesprek waarin je thema en het systeem waar je uitkomt worden bevraagd, worden de verschillende relevante familieleden symbolisch in de ruimte gezet.  De opsteller leeft zich in elke positie in en geeft je terug wat er op elke plek aan inzicht vrijkomt.  In de laatste ronden worden er helende zinnen uitgesproken die je onbewuste beinvloeden en je de kans geven om op “de reset knop” te drukken.
Indien nodig kan een aantal weken na de opstelling nog een gesprek plaatsvinden dat helpt om de inzichten en heling in je dagelijkse leven te integreren.

Opsteller

Micky Masset legt zich sinds 1998 toe op het begeleiden van familieopstellingen.
Loopbaanopstellingen, keuze opstellingen, ziekte opstellingen en organisatieopstellingen zijn afgeleide werkvormen die ze ook faciliteert.  Het werken met het onbewuste van een individu en van een systeem is een talent dat ze graag deelt met anderen.

Locatie

Putte, België

Tarief

Voor de opstelling wordt 2 uur voorzien.
Prijs voor particulieren : € 110
Prijs voor organisaties :   € 180

Getuigenissen

  • In april 2016 kwam ik bij Micky terecht omdat ik een familie-opstelling wilde proberen. Dit heeft me enorm veel vooruit gebracht. Ik laat me nog steeds begeleiden door haar, naargelang de behoefte wordt de frequentie en coaching ook door haar aangepast.
    Door haar bijzondere aanpak en spirituele kijk op het leven, heb ik voor het eerst het gevoel een persoonlijke begeleiding te hebben gevonden die echt bij me past. Een enorme verrijking!  Joke