Loading...
Organisation of the Future 2018-03-12T17:45:39+00:00

Project Description

Imagining the Organisation of the Future

Advies en partnership voor organisaties

NIEUW EVENT  Imagining the Organisation of the Future op 18 mei 2018.

Thema: Meer yin-yang evenwicht in organisaties. Een evenwicht tussen draag- en daadkracht, tussen kwetsbaarheid en weerbaarheid, tussen zachte waarden en harde waarheden. We zorgen voor inspiratie, wisselen vervolgens inzichten uit en zoeken tenslotte samen met professionele coaches naar de betekenis achter die inzichten. Het programma vind je hier.

Details: 18 mei in Blue Point te Berchem
Start:  9u ben je hartelijk welkom voor een intensieve en inspirerende dag.
Afsluiten : rond 17u30. Tot 20u kan je gezellig napraten bij een drankje en een hapje.
Toegangsprijs:  390€ (excl. BTW) per persoon.
Wil jij meedoen? Klik dan hier om je in te schrijven.

Het concept achter Organisation Of The Future ontstond in onze CEO-council, die al enkele jaren op geregelde basis samenkomt op basis van verbinding en uitwisseling. Over werk en leven, nu en in de toekomst. Zo ontstond het idee om samen met anderen op zoek te gaan naar nieuwe manieren om groei, duurzaamheid en welzijn te ondersteunen: voor elk individu, elke organisatie én de hele samenleving.

Op 20 april 2017 deden we dit met gelijkgezinde organisaties en bedrijven tijdens een besloten event voor een 120-tal Belgische ondernemers en leiders van organisaties. Via inspiratiessessies en getuigenissen deelden we ervaringen en riepen we vragen op die ons helpen verdere stappen te zetten richting de organisatie van de toekomst.

Meer info vind je op de website van Imaging the organisation of the future.

De initiatiefnemers voor Imagining the Organisation of the Future zijn Wouter Torfs, Toon Bossuyt, Joost Callens, Frans Colruyt, Bart Claes, Mathi Gijbels, Choco en Quinx.

De authentieke kwetsbaarheid, onderlinge verbinding en gemeenschappelijke drive om écht te groeien, maakten dat deze dag bleef nazinderen en om een opvolging vraagt.

Impressie 20-4-2017 :
Imagining the organisation of the future

X