Project omschrijving

Imagining the Organisation of the Future

Advies en partnership voor organisaties

Save the Date 20 mei 2020 – Explore de kracht van crises
Event Organisation of the Future

Stap mee door de poort naar nieuwe mogelijkheden.

Hoe gaan we het best om met momenten waarop je lijkt te verzuipen? Wat is de boodschap als je persoonlijk kopje onder lijkt te gaan? Wat doe je als je team of organisatie op het tandvlees zit? En wat betekent een depressie voor een hele samenleving?

Op Explore ontdekken we samen hoe een crisis geen doodlopend straatje is, maar net een poort naar nieuwe mogelijkheden. We graven naar de potentie achter de opdoffer en de creativiteit achter de crash.

Scheep op 20 mei in op een boeiende reis vol inspiratie, verwondering en écht contact, die nieuwe zuurstof en veerkracht geven. Het is meer dan ooit tijd om te exploreren welke kracht er achter een crisis schuilt, dus zorg dat je er die dag zeker bij bent.

Schrijf je nu in met Early Bird korting voor een beleving die blijft nazinderen.
Tot 15 maart betaal je slechts €390 i.p.v. €460 excl. btw en €370 voor groepen vanaf 10 personen.

Klik hier om in te schrijven.

Editie 2019

Vrijdag 7 juni 2019 stond in het teken van  Heart Times: A Call For Conscious Leadership.

Het is tijd om uit de hokjes te stappen, uit de schaduw te treden en om je hart te laten spreken en 100% te gaan voor je diepste passies en dromen. Voor écht contact met jezelf en de mensen om je heen. Dat geeft je niet alleen vleugels, maar ook zuurstof om te blijven leren en evolueren. En om – samen met wie dezelfde duik waagt – te groeien naar een warme, bewuste ‘organisatie van de toekomst’, waar hard times voor eens en voor altijd plaatsmaken voor heart times.

Edities 2017 en 2018

Imagining the Organisation of the Future gehouden op 18 mei 2018.

Thema: Meer yin-yang evenwicht in organisaties. Een evenwicht tussen draag- en daadkracht, tussen kwetsbaarheid en weerbaarheid, tussen zachte waarden en harde waarheden. We zorgen voor inspiratie, wisselen vervolgens inzichten uit en zoeken tenslotte samen met professionele coaches naar de betekenis achter die inzichten.

Dit filmpje geeft een indruk van de zeer inspirerende dag waar 350 ondernemers aanwezig waren.

Het concept achter Organisation Of The Future ontstond in onze CEO-council, die al enkele jaren op geregelde basis samenkomt op basis van verbinding en uitwisseling. Over werk en leven, nu en in de toekomst. Zo ontstond het idee om samen met anderen op zoek te gaan naar nieuwe manieren om groei, duurzaamheid en welzijn te ondersteunen: voor elk individu, elke organisatie én de hele samenleving.

Op 20 april 2017 deden we dit met gelijkgezinde organisaties en bedrijven tijdens een besloten event voor een 120-tal Belgische ondernemers en leiders van organisaties. Via inspiratiessessies en getuigenissen deelden we ervaringen en riepen we vragen op die ons helpen verdere stappen te zetten richting de organisatie van de toekomst.

Meer info vind je op de website van Imaging the organisation of the future.

De authentieke kwetsbaarheid, onderlinge verbinding en gemeenschappelijke drive om écht te groeien, maakten dat deze dag bleef nazinderen en om een opvolging vraagt.

Impressie 20-4-2017 :
Imagining the organisation of the future