Project omschrijving

Imagining the Organisation of the Future

Advies en partnership voor organisaties

Save the Date 20 mei 2020 nieuw event Organisation of the Future

Editie 2019

Vrijdag 7 juni 2019 stond in het teken van  Heart Times: A Call For Conscious Leadership.

Het is tijd om uit de hokjes te stappen, uit de schaduw te treden en om je hart te laten spreken en 100% te gaan voor je diepste passies en dromen. Voor écht contact met jezelf en de mensen om je heen. Dat geeft je niet alleen vleugels, maar ook zuurstof om te blijven leren en evolueren. En om – samen met wie dezelfde duik waagt – te groeien naar een warme, bewuste ‘organisatie van de toekomst’, waar hard times voor eens en voor altijd plaatsmaken voor heart times.

Edities 2017 en 2018

Imagining the Organisation of the Future gehouden op 18 mei 2018.

Thema: Meer yin-yang evenwicht in organisaties. Een evenwicht tussen draag- en daadkracht, tussen kwetsbaarheid en weerbaarheid, tussen zachte waarden en harde waarheden. We zorgen voor inspiratie, wisselen vervolgens inzichten uit en zoeken tenslotte samen met professionele coaches naar de betekenis achter die inzichten.

Dit filmpje geeft een indruk van de zeer inspirerende dag waar 350 ondernemers aanwezig waren.

Het concept achter Organisation Of The Future ontstond in onze CEO-council, die al enkele jaren op geregelde basis samenkomt op basis van verbinding en uitwisseling. Over werk en leven, nu en in de toekomst. Zo ontstond het idee om samen met anderen op zoek te gaan naar nieuwe manieren om groei, duurzaamheid en welzijn te ondersteunen: voor elk individu, elke organisatie én de hele samenleving.

Op 20 april 2017 deden we dit met gelijkgezinde organisaties en bedrijven tijdens een besloten event voor een 120-tal Belgische ondernemers en leiders van organisaties. Via inspiratiessessies en getuigenissen deelden we ervaringen en riepen we vragen op die ons helpen verdere stappen te zetten richting de organisatie van de toekomst.

Meer info vind je op de website van Imaging the organisation of the future.

De authentieke kwetsbaarheid, onderlinge verbinding en gemeenschappelijke drive om écht te groeien, maakten dat deze dag bleef nazinderen en om een opvolging vraagt.

Impressie 20-4-2017 :
Imagining the organisation of the future