Project omschrijving

Leading by Being

Persoonlijk leiderschap voor organisaties en particulieren

Wij geloven dat de leiders van de toekomst in de eerste plaats zichzelf goed moeten kennen, om anderen te leiden of te begeleiden, en dat in een voortdurend veranderend maatschappelijk gegeven

We engageren ons om alle deelnemers te helpen hun eigen maatschappelijke positie te vinden en/of op te bouwen. Om in staat te zijn anderen te leiden of te inspireren vanuit fundamentele waarden zoals integriteit, kracht, moed, kwetsbaarheid en liefde.

Voor hen die LBB gevolgd hebben is er twee keer per jaar een Mastering Class LBB. Zie info onderaan de pagina.

Inhoud en aanpak

Leading by Being kent een holistische aanpak om het persoonlijke groeiproces te ondersteunen. We integreren een ruim aanbod aan werkvormen, die de deelnemers op de verschillende niveau’s zullen activeren.
We werken op:

  • een psycho-emotioneel niveau, met concepten en oefeningen ontleend aan de rijke geschiedenis van de gestalt- en systeemtheoretische scholen (van Perls tot Hellinger)
  • een bio-energetisch niveau met concepten en oefeningen die een toegang geven tot het begrijpen en ervaren van de intelligentie van het lichaam (van Lowen tot Roth)
  • een transpersoonlijk niveau met concepten en oefeningen ontleend aan de rijke wereld van meditatie en energiewerk (van Barnett tot Wilber)

Voor een overzicht van de inhoud van de modules klik hier.

Een diepgaand en intensief traject, gericht op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.”

Wil je meer info, je aanmelden voor een intake gesprek of je inschrijven stuur ons een mail. info@quinx.org

Voor wie?

Voor iedereen die hetzij maatschappelijk, hetzij bedrijfsmatig bewust is van ziijn/haar leiderschapspositie en die via een persoonlijk ontwikkelingstraject zijn/haar draagvlak wil verruimen. Ook voor diegenen die hun maatschappelijke roeping nog niet gevonden hebben of kwijt zijn geraakt. Via LBB worden deelnemers gesterkt in het maken van keuzes en opnieuw koers te kiezen.

Locatie & Data

De modules worden op diverse locaties in België en Frankrijk gehouden.

De opleiding die start op 10 maart 2020 wordt gehouden op Domein Martinus. Sniederpad 133, 2980 Halle-Zoersel
Voor een overzicht van data zie de linkerkolom.

Tarief

Stuur Ann, info@quinx.org een mail voor een prijs-overzicht per module.
Ook wanneer je meer info wil of je wilt aanmelden voor een intake-gesprek.

Mastering Class Leading by Being – 12 en 13 nov. 2020

Voor hen die deelgenomen hebben aan LBB een jaarlijkse waking up.

Tijdens LBB komt er veel in beweging, leer je jezelf goed kennen en word je uitgenodigd jezelf en anderen te leiden of te inspireren. Maar aan het einde van het LBB traject begint het eigenlijk pas. Om de echte “change” te kunnen maken voor jezelf en de maatschappij, is het o.a. belangrijk om je te omringen met een community die je helpt om hierin stappen te blijven zetten. Daarom hebben we de Mastering Class LBB opgericht, een “sacred space” waar je geen rol dient te vervullen of aan bepaalde verwachtingen dient te voldoen. Er ontstaat een duurzaam leerveld in vertrouwen, waar jullie elkaars groei en evolutie ondersteunen. Jullie zijn als het ware elkaars grootste fans maar ook de scherpste critici.

Begeleiding
De begeleiding is in handen van Anja Hueber en Joyce Fias

Data en Locatie :
12 | 13 november 2020
Koningsteen, 
Oxdonkstraat 168, Kapelle-op-den-Bos

Aanmelding : Stuur Ann Kasra een mailtje op info@quinx.org

Getuigenissen

  • Voor mij was LBB de weg om contact te maken met wat ik echt wil in mijn leven, als vader, als partner, als leider in het familiebedrijf. LBB heeft me geleerd de moed te vinden om altijd de waarheid onder ogen te zien. De waarheid over mezelf, over wat ik voel en denk, over mijn relatie met medewerkers en met wie mij dierbaar is, over wat me energie geeft en wat me energie ontneemt. LBB toonde me de moed om te bespreken waar ik bang voor ben, en zo doorbraken te realiseren in mijn leven en persoonlijk geluk. Daarom was LBB een mijlpaal in mijn leven.”
    Toon Bossuyt – CEO Boss Paints