Loading...
Leading by being2019-03-07T20:56:51+00:00

Project Description

Leading by Being

Persoonlijk leiderschap voor organisaties en particulieren

Nieuwe opleiding start op 26 maart 2019. Er is onverwacht een plek vrij gekomen.
Is die plek voor jou, stuur ons een mailtje

Wij geloven dat de leiders van de toekomst in de eerste plaats zichzelf goed moeten kennen, om anderen te leiden of te begeleiden, en dat in een voortdurend veranderend maatschappelijk gegeven

We engageren ons om alle deelnemers te helpen hun eigen maatschappelijke positie te vinden en/of op te bouwen. Om in staat te zijn anderen te leiden of te inspireren vanuit fundamentele waarden zoals integriteit, kracht, moed, kwetsbaarheid en liefde.

Inhoud en aanpak

Leading by Being kent een holistische aanpak om het persoonlijke groeiproces te ondersteunen. We integreren een ruim aanbod aan werkvormen, die de deelnemers op de verschillende niveau’s zullen activeren.
We werken op:

  • een psycho-emotioneel niveau, met concepten en oefeningen ontleend aan de rijke geschiedenis van de gestalt- en systeemtheoretische scholen (van Perls tot Hellinger)
  • een bio-energetisch niveau met concepten en oefeningen die een toegang geven tot het begrijpen en ervaren van de intelligentie van het lichaam (van Lowen tot Roth)
  • een transpersoonlijk niveau met concepten en oefeningen ontleend aan de rijke wereld van meditatie en energiewerk (van Barnett tot Wilber)

Voor een overzicht van de inhoud van de modules klik hier.

Een diepgaand en intensief traject, gericht op de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap.”

Voor wie?

Voor iedereen die hetzij maatschappelijk, hetzij bedrijfsmatig bewust is van ziijn/haar leiderschapspositie en die via een persoonlijk ontwikkelingstraject zijn/haar draagvlak wil verruimen. Ook voor diegenen die hun maatschappelijke roeping nog niet gevonden hebben of kwijt zijn geraakt. Via LBB worden deelnemers gesterkt in het maken van keuzes en opnieuw koers te kiezen.

Locatie & Data

De modules worden op diverse locaties in België en Frankrijk gehouden.
Voor een overzicht van data zie de linkerkolom.

Tarief

Stuur Ann, info@quinx.org een mail voor een prijs-overzicht per module.

Getuigenissen

  • Voor mij was LBB de weg om contact te maken met wat ik echt wil in mijn leven, als vader, als partner, als leider in het familiebedrijf. LBB heeft me geleerd de moed te vinden om altijd de waarheid onder ogen te zien. De waarheid over mezelf, over wat ik voel en denk, over mijn relatie met medewerkers en met wie mij dierbaar is, over wat me energie geeft en wat me energie ontneemt. LBB toonde me de moed om te bespreken waar ik bang voor ben, en zo doorbraken te realiseren in mijn leven en persoonlijk geluk. Daarom was LBB een mijlpaal in mijn leven.”
    Toon Bossuyt – CEO Boss Paints
  • “Diep van binnen hoop ik dat ieder van deze aardbol ooit de kans zou krijgen om iets van deze zoektocht te kunnen beleven, te kunnen proeven. Het helpt je gezichtsveld te verbreden en zo een steen bij te dragen aan een betere wereld. Ik voel zoveel dankbaarheid dat ik de kans heb gehad dit mooie traject te kunnen volgen. LBB is een uniek mooi en diepgaand proces. Een innerlijke zoektocht die je helpt om contact te maken met je levensdromen. Afdalen naar je diepste diepste en daarop durven leren vertrouwen. LBB is een plek waar kwetsbaarheid zijn volle bestaan mag hebben om van daaruit de kracht van de kwetsbaarheid te leren voelen. LBB is leren stroomopwaarts durven gaan naar de kracht in jezelf om van daaruit vrijer, kwetsbaarder, daadkrachtiger in het leven te kunnen staan. LBB is a never ending story! Mooi mooi mooi”
    Joost Callens – CEO Durabrik
X