Project omschrijving

Retraites in Griekenland

Programma’s voor organisaties en particulieren

Artisa is een retraite- en opleidingsoord op een wonderschone plek, direct aan zee in Griekenland.
Quinx begeleidt er een time-out retraite en een retraite voor vrouwen en leiderschap.

Open retraites op Artisa

Het is ook mogelijk om naar een open retraite te komen. Vrijgesteld van dagelijkse verplichtingen kun je je in alle rust en ruimte toeleggen op je werk, schrijven, kunst maken, ontwerpen, tijd nemen voor bezinning, herbronnen en boeiende contacten leggen. Deze open retraites worden vooral bezocht door academici, schrijvers, beeldend kunstenaars, ondernemers en andere professionals. Klik hier voor meer info.

“I have never experienced this combination of really relaxing and getting so much work done.” Vera Sch., UD Rotterdam

Creatieve schrijfweek

Van 30 april tot 6 mei organiseren we een creatieve schrijfweek onder begeleiding van Bettina Drion. Heb je altijd al verhalen willen schrijven of loop je met het idee voor een boek rond en weet je niet zo goed hoe te beginnen dan is deze week een echte aanrader.
Voor meer informatie klik hier.

Sabbatical

Of je nu wetenschapper, kunstenaar, ondernemer of een andere professional bent, een van de meest waardevolle en krachtige dingen die je voor jezelf en je organisatie kunt doen is het nemen van een ​​sabbatical. Er is tijd nodig om te kunnen bezinnen, te dromen, ontdekken, schrijven, en nieuwe stappen te zetten. Artisa ondersteunt je daarbij op verschillende manieren. Zoals door onze op maat toegesneden professionele en praktische zorg, persoonlijke coaching, maar ook door de schoonheid van de plek, de energie, inspiratie en de stilte die er heerst.Voor meer informatie klik hier.

Tarief

Voor de tarieven van de verschillende programma’s zie de website van Artisa.

Getuigenissen

  • We moeten jullie bedanken voor het creëren van deze plek. Er is zoveel conflict en negativiteit in de wereld en hier is zoveel schoonheid. Wanneer je hier komt wordt het leven mooi.
    Ik heb geïnspireerd geschreven en tegelijkertijd uitgerust. Bijzonder mooie combinatie. Het was een fantastische ervaring.
    Prof. dr. Halleh Ghorashi, Professor in Diversiteit en Integratie, Sociologie, VU Amsterdam
  •  I don’t want to sound overly dramatic, but my stay at ARTISA has been like 2 weeks in paradise. I have never experienced this combination of really relaxing and getting so much work done. Next year I will make sure to come back – it’s so much fun and also such an efficient use of my time! The structure of the program was perfect: a good combination of physical exercise, amazing and healthy food and the coaching.
    Vera Schölmerich, Assistant Professor. Erasmus University College, Rotterdam
  • De coachingsessies hebben mij geholpen ‘uit het hoofd naar het hart’ te gaan, meer open te staan en te voelen wat mijn werkelijke behoeftes zijn. Wat ik fijn vond was dat Celeste niet met voorbedachte modellen aan de slag gaat maar aansluit bij wat ik op dat moment nodig had. Ik voelde me thuis, ik kon mijzelf zijn, ben getroffen door de betrokkenheid en oprechte belangstelling, van hart tot hart. Ottoline K., orthopedagoog