Loading...
Sinaï – reis naar je bron2018-12-06T19:06:04+00:00

Project Description

Sinaï – reis naar je bron

Een programma voor particulieren

Ruimte, stilte, afstand, inspiratie en de magie van de Sinai woestijn om terug bij je bron te komen. Jouw plek van waar alles vertrekt, van waaruit je weet wie je bent, wat echt belangrijk is voor je, wat je drijft. Ballast laat je achter. Helderheid en de juiste voeding neem je mee naar huis.
We wandelen, klimmen, slapen, mediteren op een van de meest energetische plekken op deze aarde. Je krijgt zachte en helende begeleiding voor, tijdens en na de reis. Je kan alleen zijn of je voeden aan de groep. Qua fysieke inspanning is dit programma haalbaar voor elk gezond persoon.
De dienstbaarheid en levensvreugde van de Bedoeïnen maken dat je je permanent veilig en ontzorgd voelt. Heerlijk eten, prachtige kampplaatsen, zachte matrassen en zorg voor je bagage, maken het verblijf in de woestijn heel comfortabel.

Inhoud en aanpak

Tijdens het ontmoetingsmoment maken we kennis met elkaar en formuleert iedereen een persoonlijke (levens) vraag waarvan het antwoord zich tijdens de reis kan ontvouwen. In de woestijn trekken en klimmen we te voet, per jeep en doen een tochtje per kameel. We brengen de nacht door onder een overweldigende sterrenhemel, op comfortabele matrassen. Tijdens de trekking door de woestijn (glooiende zandvlaktes, oases, woeste bergen, canyons, duinen en maanlandschappen) nodigen we je uit om de weg naar binnen te gaan, af te dalen van je hoofd naar de wijsheid van je hart en je lichaam, in diep contact te komen met de natuur en je zo meer en meer te verbinden met wie je in je diepste wezen bent.

De kracht van het traject rust in de oneindige inspiratie van de natuur in combinatie met stilte momenten en verdiepende oefeningen. Het hele proces brengt je dicht bij jezelf en je essentie. Een goede plek om je leven te overschouwen. We werken o.a. met actieve meditatie, (emotioneel) lichaamswerk, inzichtsoefeningen, ontspanning, stilte en uitwisseling van ervaringen.

Trainers

Micky Masset

Marleen Hofman van Desert-Soul

Tarief

Training particulier tarief 380 € p/p
Training zakelijk tarief 500 € p/p (excl. Btw)

Accommodatiekosten: 865 € p/p (rechtstreeks aan de Bedoeïenen, zo steunen we de woestijnbewoners)
Inclusief: alle maaltijden en overnachtingen
Exclusief : vlucht

Getuigenissen

  • Enkele weken voor het vertrek naar de woestijn kreeg ik tijdens een workshop van Quinx de ingeving dat ik absoluut mee moest naar de woestijn… De dag erna schreef ik mij in en boekte ik mijn vlucht. Ik kreeg een prachtervaring cadeau: super pro begeleiders Marleen en Micky die op elk moment exact voelen wat er nodig is, de oneindig goede zorgen van de Bedoeïnen, de diepe verbinding met de medereizigers, de prachtige natuur en stilte en kers op de taart – mijn missie voor de komende maanden… 1000x dank! An experience and people to never forget!’ Catherine C.
  • “Thuiskomen in de woestijn en in mezelf, werd een van de meest intense ervaringen uit mijn leven.
    De stiltes, de meditaties, de deelrondes,… deden me eerst leeglopen om dan vol te stromen. Na een gevecht in mezelf gaf ik me er volledig aan over. Al mijn puzzelstukjes vielen in mekaar. Nieuwe inzichten en ideeën dienden zich aan. Ik voelde me als herboren.
    Gedragen door een fantastische groep, professionele begeleiders en bijzondere bedoeïenen werd het een reis recht naar mijn hart.
    Katleen
  • Rust en eenvoud hebben een andere betekenis gekregen voor mij. De grootse omgeving, de manier waarop de Bedoeinen hun manier van leven delen, de openheid van de groep, het plaatje was compleet om in contact te mogen komen met mijn kwetsbaarheid. De magie van de woestijn is dat hoe minder je zoekt, hoe minder je probeert en je best doet om die kwetsbaarheid te ‘bevrijden’, hoe meer het vanzelf gebeurt. Dit is het geschenk van de stilte, het moeiteloze openstaan, het toelaten, het innerlijke ontvangen. Sari-Fernand
X