Loading...
Time-out retraite 2018-02-09T08:31:01+00:00

Project Description

Time-out retraite

Een programma voor particulieren en organisaties

De meesten van ons lopen of rennen door het leven.  Werk en privé-verplichtingen slorpen ons op en maken dat we geen tijd hebben of maken om stil te staan bij onszelf en wat belangrijk is in ons leven.
Toch dienen zich in die loopmodus vragen aan. Is dit het nu?  Kan het anders?  Is dit wat ik echt wil?  Waarom heb ik zo’n kort lontje? Hoe kan ik meer plezier ervaren in hetgeen ik dagelijks doe? Hoe kan ik tot rust komen?
Deze week geeft je de kans om  een time-out te nemen, om te vertragen, te verstillen, te reflecteren, nieuwe inzichten en uitzichten op te doen. Op onze schitterende plek aan zee en met professionele begeleiding.

Inhoud en aanpak

Voorafgaand aan deze week is er een persoonlijke intake. .
Je persoonlijke vragen en thema zullen leidraad zijn voor het programma, dat we organisch vormgeven. Werken in de groep wordt afgewisseld met voldoende ruimte om te reflecteren, alleen en samen in verbinding met de natuur. Dit helpt om je hart en geest te openen voor nieuwe gebieden van bewustzijn. Waar nodig is er persoonlijke coaching en krijg je persoonlijke opdrachten.

We werken:
– ervaringsgericht
– persoonlijk
– feedback geven en krijg
– oefeningen / opdrachten
– reflectie- en persoonlijke opdrachten

Lees ons blog n.a.v. de laatste timeout week in mei 2017.

“Within you there is a stillness and a sanctuary to which you can retreat at any time and be yourself.” Herman Hesse

Je gaat naar huis met:

  • Inzichten in jezelf en de volgende stappen in je leven
  • Overzicht over ijkpunten van je leven
  • Gevoel van ruimte en rust
  • Nieuwe inspiratie/kapstokken bij de invulling van je dagelijks leven.
  • Doorbraak in vastgeroeste patronen

Lees Micky’s blog over onze time-out.

Voor wie?

Voor mensen die verlangen naar innerlijke rust en inzicht. Inzicht hoe je groter kunt zijn dan de hectiek van alledag en wakker, vol energie je leven kunt leiden.
 Voor mensen die (te) hard werken en eens aan de zijlijn van hun leven willen gaan staan.

#time-out #sabbatical #persoonlijke coaching #nature based programma #inzichtinjezelf

Locatie

We verblijven op het prachtige Artisa aan de voeten van de zee, omringd door bergen. Waar het ritme van de golven de grondtoon van de dag aangeeft, de vogels je wekken, de wind je zachtjes streelt en het voorjaar voor een uitbundige bloemenpracht zorgt.
We zullen geregeld vertoeven in de bossen aan de rand van de zee.

Info-aanmelding

Wil je meer info of wil je je aanmelden stuur dan een mail naar celeste@quinx.org of micky@quinx.org

Getuigenissen

‘Epidavros’ enkele weken geleden gewoon een onbekende plaats met een mooie aanlokkelijke naam. Nu klinkt Epidavros ..als die magische plek onder de appelsienenbomen, die geweldige mensen die ik niet zal vergeten, die oprechte verhalen, die warmte, die veiligheid, die veelheid van emoties, die veelzeggende stilte, die wondermooie luchten, het wisselende licht op de zee, die helder klaterende golven, die frisse zwempartijen, die pure sessies, die ‘uitdagende’ opdrachten, die geleidelijke inzichten, dat bevrijdend bewegen en dansen, die kundige zorg, die keien met dankbaarheid aangenomen, die heerlijke maaltijden, …en nog zoveel meer. ‘Epidavros’ werkt als een anker, een zeer sterk gevoel om nog heel lang mee te nemen.” Stefaan

‘Ik voel terug rust, vreugde en plezier. Het effect van vorige week blijft nazinderen. Mijn partner vind me zoveel rustiger. Ik volg meer mijn impulsen en kan zelfs in de file staan zonder stress.’ Belinda

‘Ga hiermee door, want dit is echt zo goed en mooi dat het iedereen gegund is. Ik heb nieuwe energie opgedaan, inzichten gekregen en liefde voor mijn lichaam herontdekt.’ Lode

X