Wie zijn wij

anja_thumb

Anja Hueber

Met veel plezier werk ik al jarenlang met mensen, zowel binnen als buiten organisaties.
De manier waarop ik werk wordt door veel mensen omschreven als : vertragend, verdiepend en verbindend…

Lees verder

celeste_neelen_thumb-2

Celeste Neelen

Vrijheid, verbinding en creativiteit zijn drijvende krachten zowel in mijn werk met mensen als voor mezelf.
Belangrijk daarin is het onderzoeken van een delicate balans tussen zijn en doen, vrouwelijk en mannelijk, zingevend en down to earth.

Lees verder

james_bampfield_thumb

James Bampfield

My work in organisations is deeply personal and deeply systemic at the same time. My job as evolution catalyst is to confront limiting patterns and bring out the best in people. Each individual, each team, each organisation has its own unfolding story.

Lees verder

Micky Masset

“There’s a crack in everything, that’s where the light comes in”. Dit zou je mijn passie in mijn werk kunnen noemen. Waar zijn de wonden in mensen, in organisaties, in teams? En hoe zorgen die voor onbewuste drijfveren, onbewuste keuzes, onbewuste verstrengelingen …

Lees verder

yannick_lierman_thumb_2

Yannick Lierman

In mijn werk met groepen en individuen ben ik gefascineerd door de wisselwerkingen waar we als mens mee geconfronteerd worden en die vragen om een blijvend zoeken naar een steeds nieuw evenwicht : voldoende zelfzorg en autonomie en tegelijkertijd verbonden zijn met anderen…

Lees verder

ann_van_rompaey_thumb

Ann Kasra Van Rompaey

Sinds 2008 komt het volledige Office Management van Quinx bij mij terecht. Ik hou van de verschillende contacten en zo hou ik het overzicht van waar Quinx mee bezig is.
Daarnaast ben ik me de afgelopen jaren gaan specialiseren in alles wat met “trauma” te maken heeft…

Lees verder