Anja Hueber

Als mede oprichter van Quinx heb ik vele jaren met groepen gewerkt, zowel in-company als in open aanbod.
De laatste jaren kies ik ervoor om meer vanuit m’n eigen ritme te werken, met aandacht voor specifieke gebieden, zoals het werken met stilte, het faciliteren van diepgaande programma’s rond persoonlijke en transpersoonlijke ontwikkeling en het aanbieden van een programma dat zich richt op het verhogen van de impact van vrouwen.

De manier waarop ik werk wordt door deelnemers beschreven als vertragend, verdiepend en verbindend. Dat maakt me enorm blij, het zijn woorden naar mijn hart!!

In de snelle en complexe tijd waarin we leven, ben ik er trots op dat ik in mijn programma’s en workshops kan bijdragen aan het creëren van een plek, een veld, waarin mensen kunnen stil staan, zichzelf beter kunnen leren kennen, en waarin ik hen kan ondersteunen in het ontdekken van waar het hen nu werkelijk om gaat. Om diepgewortelde patronen te leren zien en kennen en hier meer vrijheid rond te ontwikkelen. Zo ontdekken deelnemers wat ze wezenlijk te bieden hebben, en leren ze vanuit een diepe verbondenheid met zichzelf en de wereld rondom hen, hun stappen in de wereld te zetten. Vanuit een grotere vrijheid, eerlijkheid en moed.

opleiding

  • Culturele Antropologie, Universiteit Nijmegen
  • Transpersoonlijke therapie en counceling, SPSO Utrecht
  • Opleiding tot trainer/consultant, Institute for Applied Sciences, Haarlem
  • Energy therapist training, Michael Barnett
  • Opleiding Jungiaans coachen
  • Phoeninx opleiding (maskermaker)
  • Een scala aan korte en langlopende opleidingen op het gebied van Gestalt, Energiewerk, Bio-energie, Vipassena, NLP, Karakterstrukturen, Geweldloze Communicatie, Systemisch werken.

Contact

anja@quinx.org