Micky Masset

“There’s a crack in everything, that’s where the light comes in. Dit zou je mijn passie in mijn werk kunnen noemen. Waar zijn de wonden in mensen, in organisaties, in teams? En hoe zorgen die voor onbewuste drijfveren, onbewuste keuzes, onbewuste verstrengelingen … Door het licht erop te laten schijnen komt er ademruimte, bewustzijn, (nieuwe) plaats voor groei en ontwikkeling. Dit bevrijdingsproces brengt inzichten die ik help plaatsen en integreren in je persoonlijke proces en/of in het organisatieproces.

Werken met het onbewuste is mijn specialiteit. ik werk graag in het veld van begeleiding van individuen en kleine groepen. Ik geloof sterk dat elke persoon een andere ingangspoort nodig heeft om tot zichzelf en tot de essentie te komen. Door mijn holistische aanpak weet ik zowel de bewuste, als de onbewuste spirit te raken en te transformeren. Om mijn volle vermogen en talent te kunnen inzetten, werk ik het liefst in het moment met hetgeen zich aandient.

Daarnaast hecht ik er veel belang aan om deelnemers en coachingklanten te helpen om nieuwe inzichten op een haalbare en bruikbare manier te integreren in hun dagelijks leven en werk.

Ervaring

communicatie- en coachingstrajecten, teamontwikkeling, diepte coaching met individuen, familie- en organisatieopstellingen, retraites met leiders. Naast conventionele communicatie- en coaching achtergrond, heb ik me ook verdiept in andere domeinen.
Ik was de eerste familie-en organisatie opsteller in Vlaanderen en heb een eigen succesvolle vorm van individuele opstellingen ontwikkeld.

Opleiding

Communicatiewetenschappen, Master in NLP, Systemisch coach en opsteller, Leading by Being, Chakra therapy, Spiritual development (X-run Michaël Barnett).
Daarnaast ben ik getraind in energiewerk, lichaamswerk, ademtherapie en andere vormen van healing.

Contact

micky@quinx.org