fbpx

Reis naar je bron

Laat alle ballast achter je en vertrek naar de Sinaï-woestijn om te herbronnen. Je krijgt er de ruimte, stilte, afstand, inspiratie en magie om te (her)ontdekken wie je bent, wat jij belangrijk vindt en wat jou drijft. Zo keer je als herboren en met nieuwe inzichten terug naar huis.

Tijdens deze weekretraite wandelen, klimmen, slapen en mediteren we op een van de meest energetische plekken op aarde. Je krijgt zachte en helende begeleiding voor, tijdens en na de reis. Je kan alleen zijn of je voeden aan de groep. Qua fysieke inspanning is dit programma haalbaar voor iedereen met een gewone gezonde conditie.

Voor vertrek maken we kennis met elkaar en formuleert iedereen een persoonlijke (levens)vraag waarvan het antwoord zich tijdens de reis kan ontvouwen. In de woestijn trekken en klimmen we te voet, per jeep en doen een tochtje per kameel. We brengen de nacht door op comfortabele matrassen onder een overweldigende sterrenhemel. Tijdens de trekking door de woestijn (denk glooiende zandvlaktes, oases, woeste bergen, canyons, duinen en maanlandschappen) nodigen we je uit om af te dalen van je hoofd naar de wijsheid van je hart en je lichaam, om in verbinding te treden met de natuur en zo in contact te komen met je innerlijke zelf.

De kracht van het traject rust in de oneindige inspiratie van de natuur in combinatie met stiltemomenten en verdiepende oefeningen. Het hele proces brengt je dicht bij jezelf en je essentie. De Sinaï-woestijn is dankzij de dienstbaarheid en levensvreugde van de bedoeïenen de uitgelezen plek om je leven te overschouwen. We werken er onder meer met actieve meditatie, (emotioneel) lichaamswerk, inzichtsoefeningen, ontspanning, stilte en uitwisseling van ervaringen.

Vragen of persoonlijk gesprekje om te kijken of er een match is: micky@quinx.org
Je kan deze retraite rechtstreeks boeken via de website van Desert-Soul.

‘Thuiskomen in de woestijn en in mezelf werd een van de meest intense ervaringen uit mijn leven. De stiltes, de meditaties en de deelrondes deden me eerst leeglopen om dan vol te stromen. Na een gevecht in mezelf gaf ik me er volledig aan over. Al mijn puzzelstukjes vielen in elkaar. Ik voelde me als herboren. Gedragen door een fantastische groep, professionele begeleiders en bijzondere bedoeïenen werd het een reis recht naar mijn hart’

Katleen

Praktisch

Tarief
Begeleiding

Begeleiding:
Training particulier              € 545,-
Training zakelijk excl. btw € 800,-
Accommodatie € 995,-
Bijdrage rechtstreeks aan Bedoeïenen
inclusief alle maaltijden en overnachtingen, exclusief vlucht

exclusief tips (+-60 euro), reisverzekering en persoonlijke uitgaven

Data en locatie

zo 14 april – zo 21 april 2024
zo 13 okt. – zo 20 okt. 2024

 

 

Sinaï-woestijn

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Casa Cato (coachingruimte Mechelen)
Frederik de Merodestraat 26
2800 Mechelen

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625