fbpx

Nieuws en inspiratie

Wil jij blijven groeien? Krijg meer inzicht in ontwikkelingsprocessen en blijf bewust in het leven staan dankzij nieuwe programma’s, artikels van onze facilitators en de verhalen van deelnemers en andere ervaringsdeskundigen.

Ik wil een revolutie

20 januari 2023
Anja Hueber faciliteert met vriendin en collega, Celeste Neelen al meer dan 10 jaar workshops specifiek voor vrouwen. Vanuit de gedachte dat het belangrijk is, dat vrouwen meer uit de verf komen, dat ze meer in hun kracht gaan staan en dat ze meer en meer die kwaliteiten, zo eigen aan vrouwen, gaan inzetten, zowel op het werk, thuis, als in het maatschappelijke leven.…
En ondanks dat er al veel aandacht voor dit thema is wil Anja meer!
Ze wil een revolutie!
Lees meer →

Terug naar je ZELF

30 maart 2021
Ann Kasra brengt de missie van Quinx tot leven door het samen met de cliënt exploreren van opgedaan trauma. Haar specialisatie ligt voornamelijk in het domein van ontwikkelingstrauma. Heel vaak ligt ontwikkelingstrauma subtiel verscholen in ons leven, we beseffen vaak niet dat het aan de basis kan liggen van ons gedrag vandaag. Bijvoorbeeld van dingen die we vandaag niet doen, onze manier van communiceren en zelfs de waarden waarvoor we staan, zijn vaak versterkt door het trauma. Zolang je vindt dat dit voor jou perfect werkt, is alles ok en hoef je ook niets te veranderen.
Lees meer →

Spirituality for Today

26 november 2020
Despite its horrors, Corona has provided me with incredible space - for inspiration, for bringing new things into the world. Over the last 6 months I have developed together with Laura van Lee new podcast series Spirituality for Today. In this blog I want to share my deep desire to let the spiritual voice be heard in the world.
Lees meer →

Artikels

...
Corona – A crises of imagination, a crises of intimacy
20 mei 2020 | James Bampfield

Like many people, I expect, I have been reflecting a lot about what Corona means for us as a society. I strongly believe that we need a spiritual interpretation and response as well as scientific and sociological perspective. I have partnered here with dear, brilliant colleague and friend Marc Gafni.

Lees meer →
...
Transformatie in tijden van Corona
29 april 2020 | Micky Masset

De coronacrisis heeft een ingrijpende invloed op ieder van ons: op ons werk- en gezinsleven, op onze mentale en fysieke gezondheid. En dat brengt behalve vertwijfeling, leed en angst ook heel wat kansen met zich mee. Om jou te helpen om te gaan met je gevoelens en onzekerheden en de crisis aan te wenden als drijfveer voor verandering, hebben we ons aanbod aangevuld met een reeks online programma’s. We begeleiden zowel bedrijven en teams als individuen.

Lees meer →

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Casa Cato (coachingruimte Mechelen)
Frederik de Merodestraat 26
2800 Mechelen

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625