fbpx

Leiderschapsontwikkeling

In onze complexe wereld hebben we authentieke leiders nodig. Mannen en vrouwen die anderen inspireren vanuit fundamentele waarden zoals integriteit, kracht, moed, kwetsbaarheid en vertrouwen. Leer jouw unieke leiderschapsstijl ontwikkelen tijdens onze coachingtrajecten, voor een mensgericht leiderschap dat dicht bij jezelf blijft. Scrol naar beneden voor onze diepgaande, langdurige trajecten zoals Leading by Being en Persoonlijk Leiderschap.

Voor wie?

We coachen zowel ervaren leidinggevenden als mensen die nog aan het begin staan van hun leiderschapstraject. Je maakt daarin je eigen ontwikkelingsproces door, om van daaruit de juiste plek te vinden in je team, organisatie en de maatschappij.

Programma's

...
05 - 11 oktober 2024 (nog 1 plek)
De Magie van Stilte.

Ontdek hoe stilte en ruimte in jezelf jouw leiderschap kunnen versterken. Ervaar hoe essentieel het is om er contact mee te maken in de hectiek van elke dag.

Langere trajecten

...
Start nieuwe LBB 24 - 27 sept. 2024
Leading by Being

Ga op zoek naar je eigen kracht, zodat je van daaruit anderen kan inspireren. Niet voor toeristen – dit diepgaande traject is er voor de leiders van morgen.

...
03-04 okt, 05-06 nov, 12-13 dec '24
Persoonlijk leiderschap

In deze zesdaagse ligt de focus op leiding geven aan jezelf. Maak contact met je innerlijke kompas en leer je leven te sturen vanuit jouw authenticiteit.

Coaching

...
op afspraak
Executive coaching

Individuele begeleiding voor leidinggevenden. Maak tijd om stil te staan, te reflecteren en je richting en visie af te stemmen met een externe partij.

Wil jij meer weten over onze programma’s?
Of heb je een persoonlijk verzoek?

Contacteer ons →

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Casa Cato (coachingruimte Mechelen)
Frederik de Merodestraat 26
2800 Mechelen

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625