fbpx

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is geen luxe meer. De wereld verandert in een sneller tempo dan wij. Onze opleidingen, individuele trajecten en inspirerende reizen helpen jou om stil te staan in het moment met aandacht voor jouw fysieke, emotionele en mentale wereld. Zo vind jij het contact terug met jezelf en kan jij je eigen levenspad uitstippelen – bewust, vrij, authentiek en vol vertrouwen. Scroll door naar beneden om onze retraites en coachingsessies te zien.

Programma's

...
Sunday Spirit Meditation Series

James zal vanaf mei 2024 weer met een meditatieprogramma komen. Een uitgelezen kans om je meditatie practice een impuls te geven.

...
Data op aanvraag
Greenday

Greenday is een programma dat je helpt om stil te staan en te verdiepen, zodat je jezelf weer vindt. Het is simpel, maar het vraagt wel moed om er já tegen te zeggen.

...
6 - 7 juni 2024
Meer veerkracht

Zet tegenslag om in energie. Leer omgaan met verandering, drukte en emoties, zodat je tegelijk flexibel kan zijn en stevig in werk en leven kan staan.

...
28-29 nov 2024
Vrouw en impact

Leer in een tweedaagse je eigen kracht kennen en uitdrukken. Voor vrouwen die meer impact willen hebben en daarbij trouw willen blijven aan zichzelf.

...
01-02 okt 07-08 nov 2024
Leidinggeven, coachen of trainen met de kracht van emoties

Verhoog de kwaliteit van je relaties. Leer te verbinden vanuit je kwetsbaarheid, moed en emoties om je relaties te versterken.

...
23-11-2024
Eerst zijn dan dans

Wanneer een workshop een feest wordt. Voor nieuwe inzichten, energie, plezier en ontlading in een warme community van gelijkgestemden.

...
11-12 juli, 05-06 dec 2024
Eerst zijn dan doen

Wil jij voller in het leven staan? Dankzij lichaamswerk, reflectie, dans, meditatie en energiewerk ontdek je wie je werkelijk bent en wat jou drijft.

Retraites

...
13 - 20 okt. 2024
Reis naar je bron

Laat alle ballast achter je tijdens een avontuurlijke groepsreis in de Sinaï-woestijn. Voor actieve meditatie, bijzondere activiteiten, inzicht en stilte.

...
17 - 24 april 2025
Woestijn magie voor coaches

De woestijn en een groep van gelijkgestemden gidst je doorheen deze week. Iedereen die op een diep persoonlijke, holistische en/of spirituele manier met mensen werkt kan zich aanmelden voor deze unieke belevenis.

Coaching

...
op afspraak
Individuele coaching

Wanneer je nood hebt aan de veiligheid van een een-op-eengesprek. Kan uitgebreid worden naar adem-, trauma- en familiecoaching.

Wil jij meer weten over onze programma’s?
Of heb je een persoonlijk verzoek?

Contacteer ons →

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Casa Cato (coachingruimte Mechelen)
Frederik de Merodestraat 26
2800 Mechelen

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625