fbpx

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is geen luxe meer. De wereld verandert in een sneller tempo dan wij. Onze opleidingen, individuele trajecten en inspirerende reizen helpen jou om stil te staan in het moment met aandacht voor jouw fysieke, emotionele en mentale wereld. Zo vind jij het contact terug met jezelf en kan jij je eigen levenspad uitstippelen – bewust, vrij, authentiek en vol vertrouwen. Scroll door naar beneden om onze retraites en coachingsessies te zien.

Programma's

...
17 sept 5 nov
Sunday Spirit Meditation Series

In 2023 start James met Sunday Spirit Meditations in Mechelen. Een uitgelezen kans om je meditatie practice een impuls te geven.

...
Data op aanvraag
Greenday

Greenday is een programma dat je helpt om stil te staan en te verdiepen, zodat je jezelf weer vindt. Het is simpel, maar het vraagt wel moed om er já tegen te zeggen.

...
30 nov - 1 dec 2023
Meer veerkracht

Zet tegenslag om in energie. Leer omgaan met verandering, drukte en emoties, zodat je tegelijk flexibel kan zijn en stevig in werk en leven kan staan.

...
07-08 dec 2023
Vrouw en impact

Leer in een tweedaagse je eigen kracht kennen en uitdrukken. Voor vrouwen die meer impact willen hebben en daarbij trouw willen blijven aan zichzelf.

...
18-19 sept 16-17 okt 2023 | 22-23 febr 20-21 mrt 2024
Leidinggeven, coachen of trainen met de kracht van emoties

Verhoog de kwaliteit van je relaties. Leer te verbinden vanuit je kwetsbaarheid, moed en emoties om je relaties te versterken.

...
02 dec '23, 24-02-'24
Eerst zijn dan dans

Wanneer een workshop een feest wordt. Voor nieuwe inzichten, energie, plezier en ontlading in een warme community van gelijkgestemden.

...
29 febr - 01 maart 2024
Eerst zijn dan doen

Wil jij voller in het leven staan? In deze workshop kom je weer in contact met wie je bent en waar je energie van krijgt door reflectie, meditatie en beweging.

Retraites

...
La Terra Saggia Stilte Retraite

Zin om de stilte in te gaan? Behoefte om de stilte te ontdekken? Op onze nieuwe plek in Italie organiseert Anja weken van stilte. Terra Saggia biedt een oase aan rust en stilte, aan schitterende natuur.

...
16 - 22 september
Time – Out

Snak jij naar rust, inspiratie en een grote schoonmaak van je systeem dan is deze retraite voor jou. Een time-out op een prachtige locatie in Italië.

...
15 - 22 okt 2023
Reis naar je bron

Laat alle ballast achter je tijdens een avontuurlijke groepsreis in de Sinaï-woestijn. Voor actieve meditatie, bijzondere activiteiten, inzicht en stilte.

...
19 okt - 26 okt 2023
Woestijn magie voor coaches

De woestijn en een groep van gelijkgestemden gidst je doorheen deze week. Iedereen die op een diep persoonlijke, holistische en/of spirituele manier met mensen werkt kan zich aanmelden voor deze unieke belevenis.

Coaching

...
op afspraak
Individuele coaching

Wanneer je nood hebt aan de veiligheid van een een-op-eengesprek. Kan uitgebreid worden naar adem-, trauma- en familiecoaching.

Wil jij meer weten over onze programma’s?
Of heb je een persoonlijk verzoek?

Contacteer ons →

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625