fbpx

Woestijnmagie voor coaches. Voeding Inspiratie Ontwikkeling

Iedereen die op een diep persoonlijke, holistische en/of spirituele manier met mensen werkt kan zich aanmelden voor deze unieke belevenis.  Coaches hebben inspiratie, steun en uitdaging nodig om de beste versie van zichzelf in de wereld te zetten. Die versie is steeds op zoek naar voeding en ontwikkeling. De woestijn en een groep van gelijkgestemden dragen je doorheen deze week. 

Gelijkgestemden

Deze week is ontstaan vanuit de vraag van een aantal collega’s om een woestijnavontuur te kunnen beleven met gelijkgestemden. De rust en stilte van de woestijn in combinatie met de wijsheid, (h)erkenning van zielsgenoten, de volledige ontzorging door het fantastische bedoeinen team – het was een combinatie die wonderwel werkte. En dus gaan we voor een 2de editie.

Persoonlijke ervaring

Ik, Micky Masset, reis sinds 2009 naar de Sinai woestijn met Desert Soul. De natuurelementen zorgen ervoor dat elke week anders is, dat de mix van het uiterlijke landschap en mijn innerlijke landschap steeds voor nieuwe belevenissen zorgen. Me elke keer op een andere plek raken en inspireren. Ik werk met mensen en groepen sinds 1999 en heb ontelbare langdurige en kortdurende trainingen en trajecten gevolgd die mij veel gebracht hebben. Nu zoek ik vooral mooie plekken en gelijkgestemden om te kunnen ontladen, om elkaar te voeden en te inspireren. Met mensen werken vraagt veel en zorg dragen voor onze eigen batterijen en voeding is immens belangrijk. Naast het diepe en zeer persoonlijke werk hou ik van creativiteit in het moment en van lachen. Want het hoeft allemaal ook niet te serieus te zijn.

woestijnweek voor coaches

Werkwijze

De week zal zich ontvouwen volgens de behoeften en de inspiratie van de groep. Elementen die er zeker in zullen zitten zijn : ochtend practice, meditatie, dans of andere creatieve beweging, wandel,- en klimtochten, cirkels, kampvuur, zingen, sterren staren, heerlijk eten, een plons in de oase en nog veel meer.

Locatie

De Sinai woestijn is een krachtplek. De magie van deze omgeving en haar schone volk overbrengen op anderen is een feest voor mij.

 

Praktisch

Facilitator(s)
Tarief
Begeleiding

Begeleiding:
€ 700 + btw
Accommodatie € 995,-
inclusief alle maaltijden en overnachtingen, exclusief vlucht, tips (+- € 60) en reisverzekering

Deze reis kan je als coach volledig in je boekhouding inbrengen omdat hij past in het kader van jouw ontwikkeling als coach.

Voor meer info: mail micky@quinx.org of bel +32 478335499

Data en locatie

17 – 24 april 2025
Sinai-woestijn

 

Schrijf je in voor dit programma

Inschrijven via Desert - Soul

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Casa Cato (coachingruimte Mechelen)
Frederik de Merodestraat 26
2800 Mechelen

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625