fbpx

Celeste Neelen

Persoonlijk leiderschap – Vrouwelijk leiderschap – Persoonlijke impact – Veranderingstrajecten – Veerkracht – Creativiteit en innovatie – Dans-expressie – Meditatie en Energie – Meditatie en yoga – Organisatieontwikkeling – Arbeids- en Organisatiepsychologie – Stemtraining – Toegepaste integrale psychologie – Coaching – Spiral Dynamics – Lichaamswerk – Energiewerk – Bio-energie – Karakterstructuren – Schilderkunst – Communicatie

Vrijheid, verbinding, authenticiteit en bewustwording zijn de drijvende krachten in mijn werk met mensen en in mijn eigen leven. Ik ga voortdurend op zoek naar de delicate balans tussen zijn en doen, vrouwelijk en mannelijk, zingeving brengen en met de voeten op de grond staan. Die levensthema’s zie ik als waardevol voor evolutionair leiderschap.

Wat mij inspireert, zijn mensen en teams die het beste van zichzelf geven en daarvoor risico’s durven te nemen. Mensen die durven te dromen en de moed hebben om beperkende patronen te onderzoeken en los te laten. Als facilitator ondersteun ik dat proces graag door veiligheid en uitdaging te bieden en handvaten aan te reiken om te leren, te groeien en thuis te komen. Binnen Quinx richt ik me vooral op open programma’s en retraites. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de website en communicatie via nieuwsbrieven. Wanneer ik niet coach bij Quinx, vind je mij op La Terra Saggia in Italië, een domein wat ik samen met Anja heb opgezet en beheer. Hier faciliteer ik retraites, specifieke programma’s en stilteweken. Kijk op Artisa voor meer info.

Schrijf je in voor een training met Celeste

Quinx België

Leopoldstraat 40 bus 3
2550 Kontich
+32 495 51 78 99

Casa Cato (coachingruimte Mechelen)
Frederik de Merodestraat 26
2800 Mechelen

Quinx Nederland

Valklaan 33
5272 RX Sint-Michielsgestel
+31 64 18 18 625