Executive coaching

De Executive coaching bestaat doorgaans uit persoonlijke sessies van 1,5 uur bij de coach. Er zijn ook variaties mogelijk, zoals halve dagen, wandelsessies, videosessies, tussentijdse opvolging per mail en telefoon, noem maar op. De coaching is volledig afgestemd op jou als mens en leidinggevende en loopt zo lang als jij wenst. 

Degene die een topfunctie bekleedt of eigenaar is van een bedrijf, heeft een coach nodig die zowel persoonlijke thema’s, als thema’s die te maken hebben met de bedrijfsvoering.  En vaak loopt alles door elkaar en zie je door de bomen het bos niet meer.  Tijd om stil te staan, te reflecteren en te sparren met iemand die geen betrokken partij is – hoe nodig is dat.  Immers, je weet heel goed wat het is om altijd voor iedereen de sterke te zijn, de oplossing te bieden.  Je bent ook maar een gewoon mens, die het eens nodig heeft om gehoord te worden en om om duiding, richting en visie af te toetsen.   Of om de blik of de oplossing van een externe eens te krijgen.  

Een paar gesprekken achter elkaar of af en toe eens een gesprek wanneer het nodig is.  Als leidinggevende heb je veel impact, het is daarom belangrijk dat het goed gaat met jou en dat je jezelf voldoende kent om het effect dat je op anderen hebt, te kunnen zien.