Individuele coaching

Onze coaches kijken vanuit een brede levensvisie, ze werken systemisch en holistisch. Lichaam en geest zijn één geheel. En daar voegen we nog graag hart en ziel aan toe. De individuele coaching werkt rond verschillende thema’s: van je levenskwaliteit verbeteren, bewust inspelen op situaties, moeilijke gesprekken aangaan en processen of systemen verbeteren tot patronen breken en je potentieel als mens verruimen. Je kan daarnaast een beroep doen op coaching in familieopstelling, traumacoaching en ademcoaching.

Familieopstellingen

Het mysterie van hardnekkige thema’s en patronen waar je tegenaan loopt, ligt vaak verborgen in het onbewuste van je familiesysteem. Al werk je hard aan jezelf en ben jij je bewust van je situatie, zolang je systemisch verstrikt bent, voel je je niet volledig bevrijd. Tijdens een individuele familieopstelling van 2 uur leggen we de onbewuste dynamiek bloot en mag je een vorm van heling verwachten. 

Traumacoaching

Trauma kan zowel ‘geleefd’ zijn als ‘niet geleefd’. Een geleefd trauma is elke gebeurtenis die je bewust of onbewust hebt meegemaakt. Een niet-geleefd trauma is een trauma veroorzaakt door iets wat je in je leven niet hebt gehad, maar dat wel belangrijk is voor je ontwikkeling. Met traumacoaching gaan we op zoek naar wat je lichaam en geest nodig hebben om terug voluit te kunnen leven. Het verbale is daarin belangrijk, maar we luisteren ook naar wat je lichaam je tracht te vertellen. Stap voor stap gaan we aan de slag met wat zich aandient op het moment.

Ademcoaching

Kan je vrij ademhalen? Heb je last van psychosomatische klachten? Ademcoaching is een vorm van emotioneel lichaamswerk. Je leert vrij te ademen, vol in het leven te staan en krijgt inzicht in fysieke en emotionele klachten. 

Er bestaat niet zoiets als een standaard coachingtraject. Maak hieronder een afspraak voor een gesprek en kijk samen met je coach wat de volgende stappen zijn. Soms is dat ene gesprek al precies wat je nodig had.