fbpx

Eerst zijn dan doen

Eerst zijn dan doen is een tweedaagse workshop die gekenmerkt wordt door enthousiasme, creativiteit en een sterk gevoel van verbinding met jezelf en anderen. Samen schudden we letterlijk en figuurlijk de buitenwereld van ons af.

Vanuit een serene omgeving staan we stil bij wat is. Dankzij lichaamswerk, reflectie, dans, meditatie en energiewerk ontdek jij wat je misschien vergeten was: wie je werkelijk bent, waar jij energie van krijgt, wat jou verbindt met anderen en hoe je gedragen wordt door iets zoveel groters dan jijzelf.

Lichaamswerk

Als we te ver gaan van onze essentie, vertaalt dat zich vaak in blokkades in ons lichaam en onze ademhaling. Met fysieke oefeningen nodigen we je uit om die spanningen en blokkades te herkennen, fysiek, emotioneel en mentaal. We begeleiden je door de spanning en verkramping, zodat jij opnieuw vrijer kan ademen en diepe ontspanning kan toelaten.

Energiewerk

Het is pas door contact met anderen dat we onze eigen energie, die van de anderen en de energie die ons verbindt, leren voelen. Deze oefeningen leiden tot een gevoel van verbondenheid en bezieling.

Meditatie

Via meditatie, stilte, onthechting en observaties helpen we je transformeren van ‘doen’ naar ‘zijn’.

“Na een keiharde werkweek een warme douche van zijn, waarnemen, voelen en genieten.”

Wouter Torfs, CEO

Praktisch

Tarief
Begeleiding

Programma
Prijzen volgen nog

Accommodatie
Casa Cato
Data en locatie

Data 2024
29 februari – 01 maart

Frederik de Merodestraat 28
2800 Mechelen

Schrijf je in voor dit programma

  Quinx België

  Leopoldstraat 40 bus 3
  2550 Kontich
  +32 495 51 78 99

  Quinx Nederland

  Valklaan 33
  5272 RX Sint-Michielsgestel
  +31 64 18 18 625