fbpx

Leading by Being

De leiders van de toekomst moeten in de eerste plaats zichzelf kennen voor ze anderen kunnen (bege)leiden, en dat in een voortdurend veranderende samenleving. Met deze diepgaande training helpen we jou je maatschappelijke positie te vinden en/of op te bouwen. Je leert anderen leiden en inspireren vanuit fundamentele waarden zoals integriteit, kracht, moed, kwetsbaarheid en liefde.

Een nieuwe editie van Leading by Being 2023 start op 5 september.

Vanaf 2023 zal ons team versterkt worden door Wouter Torfs als gasttrainer. Wouter zal tijdens elke module zijn expertise en ervaring brengen. Hij zal zeker ook, met alles wat we aanbieden in onze verschillende module’s, de brug naar het bedrijfs-, ondernemers- en organisatieleven  weten te maken.

Opzet Leading by Being

In dit traject gebruiken we een ruim aanbod van werkvormen, die je inzet op verschillende niveaus. Met concepten en oefeningen uit de gestalt- en systeemtheorethische scholen van Perls tot Hellinger spreek je je psycho-emotionele niveau aan, met oefeningen in lichaamsintelligentie van Lowen tot Roth werk je aan je energieniveau en met oefeningen uit de meditatieleer en energiewerk ontwikkel je jezelf transpersoonlijk. Die holistische benadering van leiderschapsontwikkeling laat je toe om te groeien in wie jij werkelijk bent en die inzichten te vertalen naar een authentieke leiderschapsstijl.

Het programma is bedoeld voor iedereen die zich bewust is van zijn of haar leiderschapspositie en via een persoonlijk ontwikkelingstraject zijn of haar draagvlak wil verruimen. Niet voor toeristen – dit diepgaande traject is er voor de leiders van morgen. Leading by Being helpt deelnemers de juiste keuzes te maken en een duidelijke koers te kiezen.

Voor meer informatie over inhoud, data en locaties lees deze pdf.

Voor inhoudelijke informatie over Leading by Being mail anja@quinx.org.

Wil je meer praktische info mail Ann-Kasra op info@quinx.org.

Getuigenissen

‘LBB heeft mij geholpen een dieper inzicht te krijgen in mezelf via spirituele, lichamelijke en psyche-emotionele invalshoeken. De begeleiders hebben de gave om een ruimte te creëren waarin er echte kwetsbaarheid en vertrouwen kunnen zijn. Dat stelde me in staat om serieuze stappen te zetten op weg naar mijn eigen kern en levenskracht.’
Joris van Droogenbroeck – Co-founder Multiversity, omarmer van menselijke complexiteit

‘Als je denkt dat je onafhankelijk bent ….. als je denkt dat je het allemaal op een rijtje hebt….Think again! LBB is self leadership. Twijfel, liefde, vriendschap. En altijd blijven zoeken. Onderzoeken en beantwoorden, wat je vraag ook is.’
Tim de Coninck – CXO France

‘Voor mij was LBB de weg om contact te maken met wat ik echt wil in mijn leven, als vader, als partner, als leider in het familiebedrijf. Het programma heeft me geleerd de moed te vinden om altijd de waarheid onder ogen te zien. De waarheid over mezelf, over wat ik voel en denk, over mijn relatie met medewerkers en met wie mij dierbaar is, over wat me energie geeft en wat me energie ontneemt. Het toonde me de moed om te bespreken waar ik bang voor ben, en zo doorbraken te realiseren in mijn leven en persoonlijk geluk. Daarom was LBB een mijlpaal in mijn leven’
Toon Bossuyt – CEO Boss Paints

'De fantastische "Leading by Being" omschrijven is aartsmoeilijk, omdat duizend woorden niet kunnen beschrijven wat je meemaakt ... LBB heeft me gegeven wat ik nodig had, niet altijd wat ik daarom comfortabel of gemakkelijk vond. LBB heeft me een spiegel voorgehouden en tegelijkertijd een veilige haven gecreëerd waarbinnen er begeleiders en mede-tochtgenoten waren die, samen met mij, mochten groeien en bloeien, met vallen en opstaan, met praten en stilte, met verdriet en liefde, ... LBB is voor altijd ... '

Anneleen van Bosch – Zaakvoerder Antiques & Design

Praktisch

Tarief
Begeleiding

Prijs per module op aanvraag.

Data en locatie

LBB 15 start 5 – 8 sept 2023

Module 1 :
blok 1 : 5-8 September 2023 ( 4 d) Schaluinenhoeve, NL
blok 2 : 25-27 oktober 2023 ( 3 d) Schaluinenhoeve, NL
blok 3 : 24 November 2023 Casa Cato, Mechelen, B


Module 2 :
blok 1 : 12-15 december 2023 ( 4 d) Heerlijckyt, B
blok 2 : 24-26 januari 2024 ( 3 d) Schaluinenhoeve, NL
Assessment : 26 februari 2024  Casa Cato, Mechelen, B

Module 3 :
blok 1 : 18-19 april 2024  (2 d) Schaluinenhoeve, Nl
blok 2 : 20- 21 juni 2024 (2 d) Schaluinenhoeve, NL
blok 3 : 26-29 augustus 2024 ( La Terra Saggia, Pitino, Italië. Er komt een reisdag ervoor of erna bij, afhankelijk van een geschikte vlucht )

Coming out : 20 september 2024 Heerlijckyt, B
( met etentje de avond ervoor)

Locatie voor LBB 15 2023 : alle eendaagse workshops vinden plaats in Casa Cato Mechelen , module 3, blok 3 vindt plaats in Italië.

Schaluinenhoeve, Schaluinen 11, Baarle-Nassau, Nl
Heerlijckyt, Weg op Halen 2, Geetbets, B

 

 

Schrijf je in voor dit programma

  Quinx België

  Leopoldstraat 40 bus 3
  2550 Kontich
  +32 495 51 78 99

  Quinx Nederland

  Valklaan 33
  5272 RX Sint-Michielsgestel
  +31 64 18 18 625