An Mortelmans

Groei van mensen inspireert en passioneert me. Het liefst creëer ik mee een bedding waar het veilig is om laagje voor laagje te ont-wikkelen wie je ten diepste bent. Ik ben een diepte(be)zoeker; ik ondersteun mensen graag in hun zoektocht naar een diepere verbondenheid met zichzelf en de wereld.

Iedere mens heeft zijn glinsters en zijn wonden. Ieder draagt in zijn schittering ook zijn schaduwen met zich mee. Door deze in het licht te brengen ontstaat er ruimte om de volle creatieve kracht in jezelf te ontdekken en te benutten. Als organisatiecoach ondersteun ik mensen en organisaties graag in hun zoektocht om dat volle potentieel in te zetten voor een mooiere wereld.

Ik werk heel graag met groepen. Groepen als veilige ‘speel’plaatsen om jezelf te oriënteren op de as van autonomie en verbondenheid, vrouwelijkheid en mannelijkheid, kracht en kwetsbaarheid, vertrouwen en angst… Als systemisch teamfacilitator surf ik graag op de golven van de onderstroom en ben ik gevoelig voor de magie van het moment.
Meer informatie over mijn professionele ervaring vind je op linked-in .

Misja Goossens

Misja Goossens is afgestudeerd als Master of Arts aan de Universiteit Utrecht. Ze emigreerde in 2007 naar Berlijn om te werken in internationale, reizende projecten waar kunst werd gebruikt als een instrument voor persoonlijke ontwikkeling en intercultureel begrip en dialoog. In 2014 werd ze moeder en volgde ze eveneens een opleiding van 3,5 jaar voor systemisch werk in familie- en organisatiecontext.
Ze houdt ervan om ruimte te creëren zonder oordeel. Diep weten en voelen dat de omarming van jou als geheel, ook de onwelkome en lelijke delen die we allemaal hebben, de weg vrijmaakt voor echte verandering en herverbinding met je innerlijke bron.
Ze gebruikt elementen van systemisch werk, improvisatietheater, yoga, dans, ademwerk, stilte en authentieke verbinding, om je mee te nemen op een reis naar minder maskers en meer jij.

Ann Kasra Van Rompaey

Als officemanager bij Quinx hou ik van de contacten met mijn collega’s, met organisaties en individuele deelnemers. Zo heb ik een overzicht van onze activiteiten.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in traumawerking in de ruime zin van het woord. Zowel in groepen als individuele sessies begeleid ik mensen die worstelen met de meest uiteenlopende klachten. Het is mijn passie geworden.
De polyvagaal theorie en Internal Family Systems (IFS) zijn belangrijke instrumenten om mensen meer bewust te laten zijn van de triggers die in bepaalde (werk)situaties opspelen.  Van zodra er bewustzijn wordt gecreëerd zijn er mogelijkheden tot veranderen en verantwoordelijkheid nemen. Als ervaringsdeskundige weet ik welke toegevoegde waarde het kan hebben op een leven, zowel fysiek als mentaal. Ik wil dan ook niets liever dan deze inzichten te delen met anderen.

Meer informatie over Ann Kasra’s werk met traumaverwerking vind je op haar Holistic- Flow website.

Yannick Lierman

‘In mijn werk met groepen en individuen ben ik gefascineerd door de wisselwerkingen waar we als mens mee geconfronteerd worden. Door ons continue zoeken naar een nieuw evenwicht tussen zelfzorg en autonomie enerzijds en een authentieke verbondenheid met anderen anderzijds. Ik help mensen een plek te vinden in het grotere geheel, leer hen te inspireren en toe te laten geïnspireerd te worden en open te staan voor de magie van het moment.

Echt ontmoeten, vanuit een vorm van authenticiteit, warmte, vertrouwen en eenvoud, is iets waarin ik geloof en wat mij gelukkig maakt, zowel in mijn werk als met de mensen die me dierbaar zijn.’
Meer informatie over mijn werk rondom Emotionele Intelligentie vind je op mijn persoonlijke website .

Micky Masset

‘There’s a crack in everything, that’s where the light comes in.” Je kan zeggen dat ik daarin gepassioneerd ben – in de wonden van mensen, organisaties en teams. En in hoe die onbewuste drijfveren, keuzes en verstrengelingen met zich meebrengen. Door er licht op te laten schijnen komt er ademruimte, bewustzijn, (opnieuw) plaats voor groei en ontwikkeling. Dat bevrijdingsproces brengt inzichten die ik help te plaatsen en integreren in persoonlijke processen en organisatieprocessen.

Werken met het on(der)bewuste is mijn specialiteit. Dat doe ik vooral met individuen en kleine groepen. Ik geloof dat elke persoon een andere sleutel nodig heeft om tot de essentie te komen. Door mijn holistische aanpak weet ik zowel de bewuste als onbewuste delen van de geest te raken en te transformeren met wat zich aandient in het moment. Daarnaast help ik mensen nieuwe inzichten op een haalbare en bruikbare manier te integreren in hun dagelijkse werk en leven.’

Celeste Neelen

Vrijheid, verbinding, authenticiteit en bewustwording zijn de drijvende krachten in mijn werk met mensen en in mijn eigen leven. Ik ga voortdurend op zoek naar de delicate balans tussen zijn en doen, vrouwelijk en mannelijk, zingeving brengen en met de voeten op de grond staan. Die levensthema’s zie ik als waardevol voor evolutionair leiderschap.

Wat mij inspireert, zijn mensen en teams die het beste van zichzelf geven en daarvoor risico’s durven te nemen. Mensen die durven te dromen en de moed hebben om beperkende patronen te onderzoeken en los te laten. Als facilitator ondersteun ik dat proces graag door veiligheid en uitdaging te bieden en handvaten aan te reiken om te leren, te groeien en thuis te komen. Binnen Quinx richt ik me vooral op open programma’s en retraites. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de website en communicatie via nieuwsbrieven. Wanneer ik niet coach bij Quinx, vind je mij op La Terra Saggia in Italië, een domein wat ik samen met Anja heb opgezet en beheer. Hier faciliteer ik retraites, specifieke programma’s en stilteweken. Kijk op Artisa voor meer info.